Sevtugm Asiyeclk hep beraber biz eslerimiz bebeklerimiz sağlıcakla geçirelim analı babalı doğum analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah m hayırlısıyla inşallah âmin 🙏 🌺
Biryolcu Gkc92 merhabalar ameliyat tarihiniz belli oldu mu ? Bu post aklıma geldi bir sorayım dedim 🙂
Gkc92 Biryolcu merhaba 38. Haftam bittiği gibi alacaklarmış doğuma,şu an 37 deyim biz bir hafta erken olsun istedik ama bebeğin ciğerleri için beklemek istiyorlar. Yani 16 sına denk geliyo doğum tarihim inşallah hayırlısı olur ve güzel geçer ☺️🌸
Gkc92 Biryolcu @SecilM @Annenaz merhabalar sizlere sezaryen günümü haber veremedim çünkü beklemediğimiz bi anda oldu.7 eylülde şiddetli ağrıyla doktora gittim ne sancı ne açılma yoktu eve göndereceklerdi ama eşim yatış istedi öylece yatışımı yaptılar gece boyunca nst ye bağlı kaldım sancı yine yoktu 😅 gece 12 de birden suyum geldi tabi ben ağlama krizleri doktorum orda değil gelmicek diye ağlıyorum tam 5 doktor açılmama baktı hepsi zaten arkadaşlarımız ağladığımı görünce bana söylememişler meğerse 8 cm açıklık olmuş hemen ameliyathane aldılar doktorumun gelmesi 10 dk yı bulmadı hemen küçük bi muayene ile miyomu tekrar kontrol etti son bir hafta içinde miyom yukarı çıkmış,bu normal bi sezaryen olacağının göstergesiydi genel uyutuldum bizim minik dünyaya öylece geldi 8 eylülde. Hepinizin duaları için çok çok çok teşekkür ederim duanın gücüne inananlardanım her zaman Allah hepinizden razı olsun. İyi ki kendimi salmamışım her şey çok güzel oldu🥰
Annenaz Gkc92 nasıl sevindim anlatamam. Çok şükür canım 🙏 hiçbir şey korktuğun gibi olmamış. Rabbim sana da bebeğine de eşine de sağlık versin. Bir ömür boyu mutlu olun inşallah. Sabrın sonu selamet derler, ne kadar doğruymuş 😊😊🌸
SecilM Gkc92 çok ama çok mutlu oldum.☺️ Bir kez daha Allahın mucizesine şahit oldum. Yukarı çıkmış doğuma yakın miyom. Çok şükür. Sağ salim evladınızla kavuşmuşsunuz. Bundan sonra nice sağlıklı huzurlu mutlu günleriniz olsun ailenizle evladınızla. Allahım güzel ömür versin minik mucizenize de. O zaman da demiştim, zor günler sadece bir anı olarak kalsın 🥰❤️
Biryolcu Gkc92 çok sevindim ne güzel sağlıkla kavuşmuşsunuz bebeğinizle, çok şükür :) sağlıkla da büyüsün inşallah. Sizlerle geçireceği güzel, hayırlı, uzun, sağlıklı bir ömrü olsun inşallah 🥰🌸
Gkc92 Annenaz kesinlikle öyle inanılır gibi değil nasıl oldu nasıl bitti anlayamadım çok zorlu bir doğum geçirdim ama bitti şu an şükürler olsun🙏
Gkc92 SecilM amin çok teşekkür ederim. Kesinlikle Allah’ın mucizesine bir kez daha bende inandım doğuma çok kısa bi süre kala yukarı çıkması inanılır gibi değil. Hepiniz ve hepimizin duası kabul oldu Allah hepinizden razı olsun🙏🌸
Annenaz Gkc92 çok şükür 🙏 artık mutlu mutlu bebeğinle ilgilenebilirsin😊 Ne güzel kavuştunuz ikiniz de iyisiniz. Darısı bize inş 🌸
Sevtugm Gkc92 darısı bize inşallah rabbim qdualarımızı kabul etsin ben eşim bebeğim beraber herkes eşi bebeği ile beraber bu süreci geçirsin analı babalı zamanlı doğum analı babalı büyütme nasip et Allah m hayırlısıyla inşallah âmin 🙏 🌺
ilaydatas41 Sevtugm ben doğuma belden uyuşturma olarak girdim, belimden yaptıkları iğne doktorun yanlış yapması sonucu sinirlere denk geldi elektrik carpiyormus gibi oldu tekrar denediler yine aynısı oldu çok riskli olmasına rağmen felç bile kalabilirdim doktor yüzünden. Daha sonra mecburi uyuttular o acıları yasicagimi bilseydim ilk başta uyutmalarini tercih ederdim . Uyanırken sorun yaşamadım . Doğumdan sonra 15 gün baş ağrısı çektim hem belden hem narkoz aldigim için vücuttan atmam zor oldu . Kesinlikle tavsiyem tamamen uyumaktir . Doğumda bebegi görmek çok önemli değil nasıl olsa doğum bitince kucağımıza veriliyor Allah’ın izniyle 🙏🏻
Asiyeclk Gkc92 Bende sizi merak ediyordum ☺️ çok şükür dualarımız kabul olmuş çok sevindim sizin adınıza ☺️ Rabbim hepimize analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ☺️
Gkc92 Asiyeclk amiiiin inşallah Allah hepinizden razı olsun. Sizlerde sağlıkla bi avazda kavuşun inşallah evlatlarınıza🙏🙏❤️