Aysegul354 designermom ertesi sabah gördüm 12 saat gecmisti üstünden yapmadim baska test direk kan verdim
Nehir-Poyraz designermom kuruma çizgisi nedense bana hiç denk gelmedi yoksa yok kalbim gibi tertemiz ak pak oluyodu valllaaaa 🤣
Aley1 designermom 10 dakika sonra çıkan sonuçlara pek güven olmuyor ama bu kaset testler asla iki çizgi göstermiyor hep net yani , sonrasında tekrarlamanda fayda var bence benimki de silikti ama anında çıktı
Durunas designermom Kovidsen ilacı hemen bîrak hamilesin belirmiş cizgi ilaçlar çok zararlı bebiş için bi arkadaşımın çocugu olmuyodu sağlık sorunlarından dolayı kovidle birlikte hamile imiş haberi yok bebek zarar görmüştü imaçtan dolayı aldırdı
Nehir-Poyraz designermom ya ama nasıl olur ben anlamadım 🙄 hangi marka testle yaptın erken gebelik testini
teletabi elfmoom aşkım senin bebe senle saklambaç oynuyo 😂 çok eğlenceli bende hep yapıyom pozitif çıkıyo 😂😂😂🙈
teletabi elfmoom ben bunuda doğurayım sonra bi 5 6 sene test yüzü görmek istemiyorum. 5 sene sonra felan 3.yü yapabilirim 😂
Esra1139 designermom yanlış anlaşılmasın tabiki çok memnunum hamile olduğumada o günlerimide özledim ya 😄 sürekli test yapmak yumurtlama günlerini hesaplamak çok eğlenceliydi 🤦🏼♀️😄
elfmoom teletabi hahahahaha 😂 ben de tedaviyle hamile kaldım ilk bebişim😂 en son kocam bey diyordu ki test pozitif çıkarsa aldığımız eczanenin adını koyalım😂😂😂
designermom Esra1139 ay yok anam benim icin çok zor düzenli sdet ve yumurtlama görmüyorum cunku çok stres yapıyorum 🤦♀️🤦♀️