Sedacan Arkadaşlar 37 haftalığım hemeroidim oluştu gebelikte hemeroidi olup normal doğum yapan var mı??
1_minik Sedacan hemoroid normal Doğuma engel miymiş…sanmıyorum valla gebelikte genelimizde oluyor çünkü kilo da etkili…
teletabi Sedacan ben yaptım canım hiç sorun yaşamadım doktoruma sormuştum her 3 gebeden 2 sinde var annecim sorun teşkil etmiyor demişti cidden bi sorunda yaşamadım.
Bsrakya Sedacan sorma arkadaşım ya bende 37+5 günlük hemorid oluştu ağrısından ne. Oturabildim ne ayakta durabildim. Endiselendim bende doktorumla görüştüm normal doguma engel değilmiş. Kremlerle zeytinyagla çok şükürr ağrısıni geçirdim valla.
Sedacan teletabi benimki galiba ilerledi baya Memecik şeklinde bi kaç tane makatta var kabız değilim geçti bayadır ama bebek baskı yaptığı için ilerledi doktorum öyle söyledi
Derya2867 Benim hamilelik öncesinden beri meme şeklinde var ne yaptıysam ne kullandıysam geçmiyor normal doğuma engel olacağını sanmıyorum ama daha beter bir hale gelebilir diye düşünüyorum
OZgkd Bende sizinle ayni durumdayim 37. Haftamdayim kabiz olmamama rağmen hemoroid oluşmuş, 2 tane falan meme oluşmuş bende yarin doktora gidicem sorucam
Ysmmmnn Sedacan ilk gebeliğimde son zamankardw bendede kaşıntı yapmıştı şusn kaşıntı yok sadece gazla ayakta kaldığımda ağrı oluyor
Derya2867 Sedacan ben de düşünüyorum da o kadar ıkınma olacak illaki makat bir şekilde dışarı çıkar yani bir de hemoroid var en iyisini doktor bilir tabi
Emine_clk01 Sedacan hemoroid nasıl oluyor ben de kendimden şüphe etmeye başlıyorum büyük tuvaletimi yaparken bazen kan geliyor ilk gebeliğim yardımcı olur musunuz
Bsrakya Emine_clk01 evet canım olabilirsiniz makat çatlağı da olabilir. İlerisi hemorrhoid ne yazık ki çok ağrı oluyor