alininannesiii Kızlar oda süsleme yapıcak olan var mı aranızda bana da fikir olsun Organizasyon mu tutsam diyorum yani öyle çok büyük bişey de istemiyorum aslında ama kapı süsü vs istiyorum hastane odasına fazla bişey istemiyorum onu da ben nasıl takarım bilmiyorum yaptırsam
Nurtrky alininannesiii oda süsleme hala çoğu hastanede yasak sadece kapı süsüne izin var bilginiz olsun hastanenize bir sorun derim
esra2908 alininannesiii kapı süsünü ben instagramdan soner süs tasarımda yaptırdım kapı süsü tülüde vardı bak istersen canım birde magnet yaptırdım fazla olmıcak şekilde
SerpilEsra alininannesiii sekershopdan kapi susumu tulumu vs. Siparis verdim. kbk markettende balon standi ile balon siparis verdm kapi onune iceriyede hosgeldin bebek yazan flama sadece
Glcn22 alininannesiii pandemi var ziyaretci zaten yasak sadece refakatçi kalıyor odada kapı süsü yaptırdım isimli tavşan tulum aldım o kadar 🤷🏻♀️
alininannesiii esra2908 bende kendim kapı süsü yaptırmak istiyorum ama kimden yardım alarak takcam o süsü onu çözemedim eşim hayatta anlamaz 😂
Minikpandam1 alininannesiii soner süs bebekten yaptırcam çok uygun yastığı ile bereber başta çiçekçiye götürüp kurdaleye yapıştrayım dedim annemde öyle yapacağına tekli yapışkanlı askı al tak as dedi çok mantıklı geldş 😂
esra2908 alininannesiii soner_süs_bebek sayfası yanlış yazmışım çok basit sayfada videosu var canım benimde eşim takcak
esra2908 [url=https://www.hizliresim.com/4wofhnq][img]https://i.hizliresim.com/4wofhnq.jpg[/img][/url]
esra2908 alininannesiii baya aşalarda canım ya bence sayfayla irtibata geç onlar sana videoyuyu da atarlar
alininannesiii esra2908 buldum bende burdan alırım o zaman çikolata bide hediyelik yaptırırım yeter heralde
alininannesiii Glcn22 aynen aynen bende düşündüm de şimdi saçma olur saçma dan ziyade boşa masraf kapı süsü hediyelik yaptırırım. Sadece
Glcn22 alininannesiii kimse göremeyecek boşuna masraf yapmayın mevlidinizde yaparsınız inşallah gönlünüze göre ben öyle dusunuyorum 🤷🏻♀️ Pandemi bebeleri bunlar 😂
esra2908 alininannesiii ben çikolata çiçek eşimden istedim ama kendim için 😂misafirler için de istemedim çikolatayı kimse gelemzse ben yerim sıkıntı yok
Aysegul9371 alininannesiii çok basit biz kardeşime kendimiz yaptık balonlar ve kapı süsü ile çokta güzel olmuştu abartisiz. Doğumda kendime de sadece kapı süsü ve balonla yapcam zaten virüs var organizasyona kalabalığa gerek yok