AlyaEkmen_ cahillesohbetikestim bana da aynısını dedi fotosunu da verdi ben kesin mi dediğimde merak etme pipisi düşmez artık dedi ama ne bileyim o kadar çok yanılma forumları görünce korktum 😂
ElifB08 cahillesohbetikestim çok aminnn bütün annelerimiz inşallah sağlıkla sıhhatle dünyaya getirsinler hepimiz 🙏🏻🤰🏻
busra1996a cahillesohbetikestim kac haftalikkken belli oldu 😊 14 haftaligim cumartesi gidecegim belli olurmuki
cahillesohbetikestim busra1996a 13+4 ken net öğrendik daha öncesinde bir tahminde bulunmamıştı zaten doktorumuz 😊
busra1996a cahillesohbetikestim ayy Insalalh bende öğrenirim ultrosona gore 14.2 olmadi lazim iki gün öndeydi cumartesi gidene kadar 14.5 olur
cahillesohbetikestim hfh çok yoğun mide bulantısı ve uyku hali yaşadım çok şükür mide bulantılarım geçti şimdi de bel ağrım başladı
Buseninannesi_21 cahillesohbetikestim Nerede ki acep neyse😊 hayirli olsun saglikla gelir inşAllah paşan 😊🌸
Aysegulayy Bir_abla kuzu fotoğrafı ekleyemiyorum bir türlü yardımcı olurmusun lütfen nasıl ekleyeceğim 😳