ozlemabdullah Eşimle ikinci hamilelik sürecindeyiz. İlk bebegımız dış gebelik oldu ve bazı etkenler yüzünden düştü. Yaşasaydı şimdi 5 gunlük Olurdu. Rabbimin sınavıydı kabul ettik. Taki bir Can daha 35 gündür bendeymiş yeni öğrendik. çok korkuyorum dış gebelik olur diye benim gibi yaşanmış hikayesi olann anneler var mı? Üzülünce bebeğime bişey olur mu?
Emel29 ozlemabdullah bi arkadaşım yaşadı sonra hemen hamile kaldı şuan cocugu 9aylık strs yapma canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cümlemize 🙏🏻
sudamlasi ozlemabdullah üzülme canım ilk gebeliklerde normal bunlar boş gebelik dış gebelik düşük vs Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
MinikkkMucizem ozlemabdullah bi yerde duymuştum dış gebelik boş gebelik kendini tekrarlamazmis içini ferah tut Allah'ın izniyle kucagimiza alırız evlatlarımızı☺
kbra97melegi üzülme canım sen kendine dikkat et bebeğine odaklan onu düşün saglıklı beslen kendini motive ett kötü düşünme iyi düşün iyi olsun sağ salim insallah kucağina alirsin Rabbimin izniyle melegini
Serii Stres bebeği direk etkiliyormuş ne olursa olsun stres yapma verende Allah alanda Allah tabiki üZüleceğiz ama şimdi karnındakine sevinmelisin ❤️