CigdemBsgl Kizlar 39 haftalik hamleyim. Pazartesi gunu hafif sanciyla acile gittim ve 1 cm acikligim ortaya cikti sonra dr ’um eve donebilecegimi soyledi o günden beri sancim yok. Acikligimi arttirmak için ne yapmam gerekir kizlar?
teletabi CigdemBsgl merdiven inip çıkın bacakları omuz hizasında açın sağa sola yaylanma hareketi yapın internette var videoları birde squat çok etkili oluyor ben o şekilde ilerlettim açıklığımı🦋
Miros CigdemBsgl sicak suya otur canim benim dayanabildigin kadar dayan o cok iyi aciyor merdiven in cik ve en onemli hareket secde pozisyonu bu üçü cok iyi aciyor squat bile ise yaramiyor bence artik
teletabi CigdemBsgl valla benim 3 cm di kontrole gittiğimde 4 saat bu dediklerimi yaptım 6 cm oldu doğumhaneye çıktım sonrasında
Esmabozkurt CigdemBsgl sıcak su doldurun küvete veya leğene içine oturun daha çabuk acilmaniz olur ben sezeryan olduğum icin sordum ama yengem 2 santimle gitmiş eve yollamışlardı o direk sıcak suya girdi 2 saat sonra doğuma gitti cok rahat gecmis dogumu