yasminyasmin Naz1905 Nurcan Peker miydi ikili testi yapan kişi. Ben hiç sevmemiştim o kadını. O günden sonra hastane değiştirmiştim.
Naz1905 yasminyasmin evet kağıda baktm da şuan o canm aynnnhiç içime sinmedi hatta doktoruma söledim bişi soruyorum acayp acayip haller tavırlar falan ikili testte öle yapmştı.şmdi haftaya detaylı ultrosanm var başka hastaneye den randewu alıcam
yasminyasmin Naz1905 Ben de ultrasona bakarken yaşadıklarımızı hastaneye mail olarak gönderdim ama hastaneden hiç dönüş yapılmadı. O sebeple vazgeçmiştim. Umarım ayrıntılı ultrasonunuz da çok iyi çıkar 🤗
FundaR An itibariyle 36+5 olduk biz de Ümraniyedeyiz hastaneye kurtköye Emsey hastanesine gidiyoruz ☺️
sumeyyegul Bizde Ümraniyedeyiz henüz 9 haftalıl olduk. Kadıköy florence nightingale Cem beye gidiyorm çok çok memnunum. 🐣
Ipek123 FundaKasal ben yasemin hnma gidiyorum . Sordm tabiki bebegin hareketlri yavaslamıs dedi kakasını yedi mi yemedi mi bilemeyz dedi daha 39+0 dım dogumdan sonrada neden dedgmzde kordon dolanmak uzereydi dolanmamstı ama falan dedi
Ipek123 aysgl24 onu kimse anlamadı Zaten yapılıyo dediler kac arkadasım akrabam farklı yerlerde sezaryen yaptı hic boyle bi durum yasamamıslar
Naz1905 yasminyasmin ayrıntılı ultrason başka hastaneden aldım inşallah ordan memnn kalrm çok met ettiler başka yerde bakalım inşallah tşkkr ederim 🙏🏻
Kubraumit Sevimrabia bence bi sıkıntı yok iyi yani cnm doktordan ne beklediğine göre değişir zaten devamlı hastası oldugunda iyice tanımış olursun ben bi kaç tane daha doktora gitmistim erdem de en çok ona içim sindi adalet hanıma devam ediyorum
FundaR BuFi2012 aa süper ben de adem yavuzdayım 36+5 iz biz de oğlumla💙 acaba çok uzağa mı gidiyorum diye tırsıyordum ama tek değilmişim 😂
aysgl24 CansuErenDurmaz 39a giricem cnm ben çok memnunum bende tavsiye üzerine gittim işyerimden 2iş arkadaşım onda Doğum yaptı bende ilk baş gittim denedim baktım gayet ilgili sorulara falan detaylı bilgi veriyor detaylı bakıyor ultrasonda falan enerjide tuttu değiştirmedim bidahada