Kadze Haribo 375 tl fiyat baya ilgilendi doktor renkli yüz fotosu ve cd verdiler ben sahsen memnunum doktorumdan da detaylı ultrason dan da memnun kaldm
ZeynepP62 Cnnhls 1500 doğumdu tam hatırlamıyorum ilk başlarda sordum ama bu civarlarda . 72 tl muayene ücreti var Salı ve perşembe günleri orada Ayşe hanım . Akşam 6 gibi orada oluyor bir dene derim :)
senanur Nisanalmina ümran tıp merkezinde doğum olmuyorki. zeynep hanım doğum yaptırmıyor diye duymuştum belinde fıtık olduğu için
DenizTuncaAtik Esmmaa evet cnm ben de ondan bahsettim. Cogu arkadasim memnun kendisinden. Ama bn gidemedim. Eşimin aile dostu olan celal özben e gidiyorum balat has. Olacak doğum. Çk isterdim sibl hnm ı olmadı
Swraksya Bende esenkentteyim..ataşehir avicenna hastanesine gidiyorum Sibel hanıma şimdilik memnunum 😳yengem de onda doğum yaptı..
Mercan89 MerveSara anladım bn ümraniye de ki hisara gidiyorum o yüzden şaşırdım umut yeni mi die cep numarasını paylaştı mi sizinle
MerveSara Mercan89 Maalesef vermedi .🤷♀️ Acil bir durum olursa hastaneye gidip onu aratacakmışım.😣 Kafamı bir bu durum ,bir de yeni doğan yoğun bakımı olmaması karıştırıyor zaten .🙄
Mercan89 MerveSara çok saçma öyle davranması ben çalmakta olan hisara gidiyorum ayşe akbulut hemen ilk muayeneye gittiğimde verdi o hastaneye geçin kaç haftalik oldunuz
MerveSara Mercan89 25+1 olduk . Çengelköy Medivia da ablam doğum yaptı, doktorundan çok memnundu , oraya da bir gideyim diyorum .🤔
Mrvfth Mercan89 Üsküdar da oturuyorum çakmak Erdem Dr.kadriye Şener e gidiyorum gayet sıcak bir doktor abla gibi yaklaşıyor 👌🏻 Tavsiye ederim