nazcicek_3 Cok özür dilerim 10 gune yakindir ishalim var gecmiyo 23 haftalik hamileyim regenesis mi ne omega kullanıyordum ondan olabilirmi
cinardefnemoms nazcicek_3 bende kullanıyorum ama ishal yapmadı beni canım ama her insanda farklı etki yapabilir. Haşlanmış patates falan ye kabız yapıcı şeyler normale döner biraz 💕
Polyannaa123 nazcicek_3 bende de cuma günden beri var 2 gün hastanede yattım yinede tam olarak geçmedi ne yapmak lazım bende bilemiyorum
nazcicek_3 Aslinda bu 3. paketim 3. Paketi almadan once 1 hafta kadar ara vermistim ilactanmidir ki kabiz yapici seyler de deniyorum hafif hafif ama olmuyo
Busefe nazcicek_3 aynı bende öyleyim decavit kullanıyodum regenesis max a geçtim geçtiğim günden beri ishalim vücut sıvısı az kaldıysa ondanda olurmuş bol bol sıvı tüketmek lazımmış
MinikMucizem23 nazcicek_3 Bence doktora görün canım ishalle birlikte sıvı kaybediliyor. maden suyu iç suyunu bol iç 🌺
Kevser01 nazcicek_3 mide yanmam icin rennie şurup vermisti doktor acilali cok olmustu 20 gun rahat olmustur son kullanma tarihi 2022 deydi sonunu icmistim sonra 2 gün ishal oldum o sebeb olmustur diye dusunuyorum sizin 10 gun olmus bir doktora gorunun bence