Vahidesen_26 Sevgili Anneler avrupa yakasında önereceğiniz devlet hastanesi ve doktoru var mı acaba.? Bir türlü adam akıllı ilgilenen hastane bulamadım 😔
teletabi Vahidesen_26 avrupa yakası yok ama avrupa yakasına yakın üsküdar zeynep kamil var orda doğum yaptım geçen sene çok memnun kaldım
Hilal-95 Vahidesen_26 çayırbaşı şişli etfal hastanesi benm çok tanıdığım gidip memnun kaldı doğumunu yaptı bende orayı istiyorum allah izin verirse
Sysesra Vahidesen_26 Avrupa’da netaraftasiniz ? Silivri Anadolu Hastanesi’nde fümeral ince var tatlı ilgili bı doktor onu oneririm
yeniannna34 Vahidesen_26 Basaksehir cam ve sakura hastanesine gidiyorum ben çok memnunum devlet hastanesi gidebilirsen orası gayet iyi özel gibi😊
Vahidesen_26 teletabi evet herkes orayı çok öneriyor çok memnun kalan da var ama anadolu yakasında gidişim nasıl okur blmyrm 😔
Yamacin-Annesi teletabi benim düşüncemde orasi hatta herseye oraya gidiyorum şimdilik memnunum inşallah dogumdada mennun kalirim
teletabi Yamacin-Annesi valla ben çok memnun kaldım 36 dan sonra miad gebe poliklniğine gittim. Ordan yatışım yapıldı. Doğumhanede belki 30 yakın doktor ve ebe vardı o akşam hepsi okadar tatlı okadar cana yakınlarki. İlk doğumum du ve okadar güzeldiki. Şimdi ikinciye hamileyim. Şuan bilecikte oturuyorum ama doğuma yine oraya gidicem nasipse
Sblatc Hilal-95 bende şu an o hastaneden online gebelik eğitimi alıyorum eğitim güzel gerisini bilemem😅
Denizcyc Çayırbaşı Şişli etfal iyi ve temiz bir hastane . Sadık Gündüz, Alev Aydın, Aylin Güneş Gülcan ilgili doktorlar😊 İstersen bir dene. Yalnız eğitim araştırma olduğu için asistanlar bakabiliyor ama doktor da müdahale ediyor.
teletabi Yamacin-Annesi ebelerde çok iyi gerçekten. İçiniz rahat bir doğum yaşarsınız umarım sizde benim gibi🤲🏻🦋
Hilal-95 Sblatc aa nasıl yani eğitim felanmı verılıyor ben acile gittim ama muayene için gtmedm henüz
Yamacin-Annesi teletabi çokk teşekkür ederim kesin kararım gerçekten irda dogurcam çünkü herkesden ayni seyi duyuyorum
teletabi Yamacin-Annesi ahh ikinci evim orası gerçekten şöyleki bilecik ile istanbul arası 270 km ve ben sırf orayı istiyorum diye okadar yolu gidicez. Bazen Allah insanın yüzüne gülüyor okadar doğumdan korkan ben şimdi doğurmak için can atıyorum 🦋Sağlıcakla alın kucağınıza rabbim su gibi kolay doğum nasip etsin sizede 🥰❤️
Yamacin-Annesi teletabi yaa çok teşekkür ederim bende çok korkuyorum ama şuan bana motivasyon oldunuz çok sağolun ❤️🙏
teletabi Yamacin-Annesi bakın size hastanemizin ebesi özlem hanımın yönettiği gebe okulunu da öneririm çok faydası oldu bana orada edindiğim her bilgi doğumumu kolaylaştırdı kendiside çok tatlı çok şeker bir insan doğumumdan sonra benim doğum hikayemi paylaşıp tüm hastane personelinin güvenliğine kadar herkesin ayrı ayrı teşekkür ettiğini felan yazmıştı ahh onların o motive edici tanları samimi içten tavırları annecim diye hitap etmeleri. Her saniyesiyle doğumu güzelleştirenler diye bilirim. İnstagramdan ozlemkarabulut_ebe yazarak ulaşabilirsiniz kendisine. 30.haftadan sonra alıyor gebe okulu gurubuna zoom üzerinden dersler veriyor 🤲🏻🦋
Yamacin-Annesi teletabi çok teşekkür ederim gerçekten size şuan 14 haftalığım ve bana çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim çok tatlı birisiniz 🙏🌹 ozlem hanimi takip ettim şuan inşallah benimkide sizinki gibi gecer🙏
teletabi Yamacin-Annesi amin kuzum inşallah ama kendini onlara teslim et ve dediklerini uygula çok rahat edersin. 🥰oyy güzel anne teşekkür ederim güzel dileğin için. O senin güzel kalbin❤️ Mümkün olduğunca tek kişilik odalarda kalıyosunuz.
Sblatc Hilal-95 evet gebelik eğitimi veriliyo. İnstagram da gebe eğitim okulu diye sayfa var oraya bakabilirsiniz. Her ay mı bilmiyorum ama yapıyolar sürekli
Yamacin-Annesi teletabi Yaa bunada çok sevindim peki eşimiz yaninizda kalabiliyormu benim baska kalkcak kimsem yokta kac haftaliksiniz şuan