EsrakeNan Dilanser bn resmen dönerden tiksindim suan 😂😒 önceden cok yıyodum hamele olmadan once ondan erhalde 😂😂
EsrakeNan Buseninannesi_21 hiç sorma yaaa uykularım kaçtı resmen kız cok istiyorum kaldığım gunden beride hep kız hissediyorum herkes kız dıyor 🙏🙏🤷♀️🧡
Dilanser EsrakeNan şuan bille dönerin hastasıyım 😋 ilk gebeliğimde hiç yemiyordum helede o ketçapun kokusundan midem bulanıyordu
teletabi EsrakeNan oğluma hamileyken ocak ayında kavun aşerdim🤦🏼♂️allah razı olsun bin kere abimin kayınvalidesi çıkıp saatlerce arayıp bulup getirmişti. Sonrada bidaha aşermedim😂
Buseninannesi_21 EsrakeNan Bende kiz hissediyordum herkeste kiz diyordu sadece esim erkek dedi kiz olacak Anne ne hissederse doğru cikarmis canim Allah kalbine göre versin 😊❤
teletabi EsrakeNan 😂😂şuan ikinciye hamileyim Eşim zorla aşermemi bekliyor. Hamileyken ve bebeğim doğduğunda askerdeydi hiç biley yaşayamadı hevesi var ama bi sor bakayım bana hevesmi kaldı 😂😂😂
Milkshakee EsrakeNan yeşil bulamadık mor vardı o zaman şimdi acısını çıkarıyorum ama Hergun yiyorum 🤣
ElifB08 EsrakeNan aşermek mi bilmiyorum ama eşim yozgatlı arabaşı istemişti canım ama böyle aklıma gelince ağzımın suyu akıyordu 😋
Kevse2015 EsrakeNan Oglumda evet cok tatli yedim belirtilerde tutuyo ama bunda 20.haftaya kadar net bişi denmedi kiz dendi erkek dendi en son kiz dendi bugunde netlesti babaannem hala erkek dogurcan dio mesela inanmiyoo 😀