_nurgler Vişneli brownie aşermiştim gece uyandığımda burnuma kokusu geldi ve günlerce aklımdan çıkmadı bulantım da çoktu hemen yiyemedim birkaç gün sonra yiyebildim 😁EsrakeNan
gonulbodurr Suan 11 hafta 6 gunluk ve Agac dalindan yeni koparilmis eksi köy elmasi 😂 Baska da ne aserme ne tiksinme olmadi insAllah olmazda 😂
Gunes99 EsrakeNan Mayıs ayın da yaş incir aşerdim 😅😅❤️ Hiçbir yerde bulamamıştı en son arkadaşının bir tanıdığı yazdan buzluğa koymuş ordan bulduk. Tabi tadı yoktu 😣 Tabi getirene kadar iştahım kaçmıştı 😄😄🌼
ogretmen_anneee rabiamustafa bana doktor 12. Hafta da kız dedi ve ben emin misiniz bence erkek dedim 😀 oda ben şuan kız gibi görüyorum 16 da kesin olur dedi. Gittik erkek olduğunu söyledi 😂 sonra ayrıntılı ultrasonda da erkek dediler ben demiştim diyorum 😄
rabiamustafa ogretmen_anneee bizde tam 16.haftada baktı kız dedi %95 eylül 1 detaylıya giricez bizde ordan çıkan sınucuda beklicem kesin dedi doktor ama 😂
Kevseraydemirr EsrakeNan toprak yemek istiyordum yine agxım sulandı onun yerine kahve telvesi yiyorum
Zeynonunannesi60 Kurbagaopenkiz Bende aynı kelle paca ıstedı cnm gece 12 bucukta esım almıstı hatta garantı olsun dıye ıskembe corbası ve tantunıde almıstı 😀 ama bızım cınsıyet brllı degıl 13 haftalıgız
Kurbagaopenkiz Zeynonunannesi60 benim 11. Haftada belli oldu erkek zaten biliodum hissediyordum Allah gonlunuzden geceni nasip etsin
Gunel2000 Eylem21 bende Mandalina asermisdim…. Hemde inşaat Malzemeleri satılan dükkanda.. Burnuma Mandalina kokusu gelmisdi😂😂😂😂… Yaz ayı olduğu için mandalinlar o kadar da güzel olmuyo ne yazık ki😂