Gamzenur35 elaweannesi Resim atarsanız buraya tahmin edenler olacaktır bende bakarım söyleriz size :)
Gamzenur35 Elika0 Korkuyor ağzına tadı geliyor , abna terayagli köy ekmeği konmuştu ağzımda tadını hissetmiştim :)
Kubraozd Guzelyuvam çok enteresan birşey var bu aşerme olayı kız erkeğe bağlı değil sanırım çünkü bende hamileliğimi öğrendiğim ilk gün baklava aşerdim rüyamda gördüm kalktığımda baklava diye uyandım 🙈😂😂ama sonrasında tatlı isteğim olmadı pek cinsiyet erkek
EsrakeNan Elika0 canım cok istıyor cocuk gibi ağlatıyor resmen burnunda hep aşerdiğin şey kokuyor sanki cok accayip bişey 😂
rabiamustafa ogretmen_anneee cinsiyet bellimi ağzıma sarımsak sokmayan ben deli gbi sarımsaklı şeyler arıyorum😁biz kızız😜
ogretmen_anneee rabiamustafa erkek biZimki canım ya ben hala yiyorum çok tuhaf ama tatlı sevmiyorum 😂
rabiamustafa ogretmen_anneee hani o ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı yalan kesinlikle inanmayın kızlar😂😂😂😂
Addile EsrakeNan nektarin kışın ortasında nektarin aşermiştm rüyalarımda görüyrdm hiçbiyerdede yoktu aylar sonra yiyebildm oda sadece bitane sonrasnda yüzüne bakmadm 😄
Nurdanmiyyy Ben ilk tursu istedim ama hamile olduğumu bilmiyordum sürekli tursu kokusu geliyodu smdi 11+3 deyim