nevaaa İlk önce pizza aşerdimm. 1 gün sonra burda blog yazısı vardı burçlar ne aşerir diye balık burcu pizza aşerir diyordu 😂 Şimdi de brokoli salatası aşeriyorum sanırım ve hastanede nöbetteyim durumlar vahim 🤕 zaten adam akıllı yemek yiyemiyorum çok değerli aşermem bence 😂
ada94 EsrakeNan hiç unutmuyorum o gün canım aşırı yaş pasta cekior. Ve eşime dedim test al gel . Tabi ben yaş pastayı daha almaya gitmemiştim . Neyse testi yaptım hemen çift çizgi çıkmadı . Yaş pastayı alıp geldim ve çift çizgi . Sonra koştur koştur malum kan testi yaptırmaya 😂😂 ve oğlusuma hamileymişim 🦋🦋
Defne74 EsrakeNan bende ilk kızım da limonlu şeyler aşeryodum en çokta mercimek üstüne limon sıkıp yemegi ikincide 10 haftalıgım hiç bişi hissetmiyorum
nevaaa Bu arada dikkat ediyorum da sanki doğru gibi ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı muhabbeti 😦 Benim canım asssla tatlı bir şey istemiyor , bir gıdım bile tatlı yemek istemiyorum ki normalde severdim.
[silindi] EsrakeNan ilk kizimda baklava dondurma aserdim kisin ortasinda ikinci kizima hamileyim naneye aserdim ole bole deil 3 aydir nane yiyom 🤣
Ferah16 Aşermek gibi değil de zaman zaman bazı yiyeceklere takılıyorum sanki😂 Ayva ile başladım lahmacun, kiraz, karpuz derken şimdi de incir ve üzüme taktım. Meyveciyim bayağı.
Elyesa_annesi EsrakeNan rüyamda gördüm portakal dilim dilim karşımda yiyorlardı 🙈🙈 aldırdım kocama ama hiç tadı yoktu sanki 🤣🤣