Defne74 EsrakeNan bende ilk kızım da limonlu şeyler aşeryodum en çokta mercimek üstüne limon sıkıp yemegi ikincide 10 haftalıgım hiç bişi hissetmiyorum
Melih_funda Şubat ayında sarma ve aynı anda erik rüyalarıma kadar giriyordu gece uyanıp duvarda erik görüyordum o derece 😂
busra1997alpaslan2021 EsrakeNan bol bol acı yedim ama hamile olduğumu bilmiyordummm acı asla sevmezdim bunda gariplik var diyip test yaptim 1 ay 1 haftalikken ogrendim
EsrakeNan busra1997alpaslan2021 ayy maşallah bende 5haftalıkken öğrendim 😂 regli olmamı beklıyodum deli gibi baklava istıyordu canım resmen ağlamıştım 😂😂😂 baklava için eşim test yap bnce dedı hamile oldugumu ogrendim 😂😂
Rabiababy busra1997alpaslan2021 bende ilk acı biber turşusu deli gibi yiyordum ögrendigimde 4 haftalık hamileymişim meger🤭
uzlet Mrv1007 Ben de önceden tatlı ya aşırı düşkündüm hamileliğimden beri tatlıdan uzaklaştım senin cinsiyet belli mi 😊
EsrakeNan uzlet hayır canım belli değil yarın kontrolüm var inşallah belli olur bn hep tatlı yiyorum 😅🤷♀️
Mrv1007 uzlet henüz değil daha sekiz haftalığız biz 🌸 erkek hissediyorum ama her duyan kız dedi. Senin belli mi?
Minik-1 uzlet aynı ben nutellayı 3 günde bitiren ben tatlının tadına Bile bakmıyorum. Oğluşum olacak 🙈
Melih_funda EsrakeNan evet bütün Antalya’yı talan ettik belki şoklanmış olur diye onu bile bulamadık Mayıs da Antalya’ya gelir gelmez kilolarla aldım her gün yedim 😂😍 çokşükür şuan canım hiç istemiyor
uzlet EsrakeNan Hadi bakalım hayırlısı olsun eğer doğruysa ye tatlıyı doğur hakkıyı 😃 bana da kız diyorlar
Burcu4135 EsrakeNan dondurulmus bulduk ama yorumlarda hep cürük oldugunu söylüyorlardı. İstemedim. 1 ay sonra eşim buldu 1 tane yedim yetti 😁
Beyzalpay EsrakeNan 22 haftalgm ilk kez bisey aserdm onuda bulamiyorz 🤦♀️ hastaym sanirim o yuzden aklma geldi ama canim portakal istiyor bildgnz damagimda o tat var sanki
Elif_Ulus EsrakeNan benimde başıma geldi o😂 o baklava yüzden eşim benden erken öğrendi hamile olduğumu😂😂😂 baklavadan sonra nutellaya geçtik 😂 oğlum tatlılara doyamıyordu😂 bence sizin de oğlumuz olacak 🤗
Gupssse EsrakeNan portakallı büsküvi. Çocukken vardi turuncuydu paketin rengi ismini hatırlayamadım o günde hatırlayamadım;) 90larda cocuk olanlar bilir:) eşim benzerinden almıştı sağolsun;)
Elika0 Gupssse Gupssse merhaba o ürün hala marketlerde satılıyor aşermeniz devam ediyor mu bilmiyorum ama