ikizlerinannesiiii EsrakeNan bende 10 +4 um 2 gün önce canım öyle bi pişmaniye istedi ki aramadık yer kalmadı market bakkal kuruyemisci zor zekat şok markette buldum😂😂😂
Momzie Soğanlı menemen yedim 3 gün üst üste cok canım istiyodu normalde menemeni soğanlı yemem 🤣 peşine hamile olduğumu öğrendim 😊
Gunel2000 Eylem21 bende Mandalina asermisdim…. Hemde inşaat Malzemeleri satılan dükkanda.. Burnuma Mandalina kokusu gelmisdi😂😂😂😂… Yaz ayı olduğu için mandalinlar o kadar da güzel olmuyo ne yazık ki😂
Mltm07 Yamacin-Annesi yediniz mi karides kabuklu deniz ürünleri yemeyin diyorlar bende aşerdm yedim valla 😂
gbyalcin Mltm07 bizimki de büyük ihtimalle kız 😊 aslında bugün öğrenecektik ama eşimin sınavı yüzünden pazartesiye kaldı 🤭
Mltm07 EsrakeNan taze nohut taze fındık ve karidese aşerdim karides ve taze fındığı buldumda nohutu bulamadık çok üzgünüm rüyalarıma giriyor 😓
H2020 Maalesef 9 haftalık olduk daha hiç birşey aşermedim üstüne birde aşırı derece de bulantım var doğru düzgün hiçbir şey yiyemiyorum 4 kilo verdim