tazeannecik1 Kızlar 11 haftalık hamileyim hep bi uyku yatma isteği hep bi halsizlik var üstümde yemek yapcam mutfağa giresim gelmiyor elim kolum kalkmıyor karnım aç of of napıcam bilmiyorum artık
greybrde tazeannecik1 27. Haftadayız bugün resmen ölü gibiydim evi süpüriyim dedim misafir gelcek odanın birini süpürüyorum yarın saat dinlenip diğerine geçiyorum 20 kat çıkmış gibi nefes nefeseyim havalardan değil bu başka bişi
CanimBebegim02 tazeannecik1 benimde 11 haftalık sabah zar zor kalkıyorum gün içinde de hep halsiz yorgun akşam olduğum yerde uyuya kalıyorum
Iremaltnr Benimde o haftalarda o şekildeydi sürekli yatma isteği halsizlik yorgunluk vardı ama çok şükür şimdi geçti bir kaç hafta idare et geçer diye umuyorum 😊
Ela532 Haftada başladı halsizlik kafamı kaldıramıyorum 10 haftalik oldum hala öyleyim sürekli uykum var bıraksalar hiç uyanmadan uyuyacağım normalmiş ama böyle olması
tazeannecik1 Çok zorluyor beni bu durum yemek yapmak istiyorum yapamıyorum bütün gün zaten sürekli açım hadi yemek yap bide mutfağı topla sonra bi daha bi daha bide akşama adama yemek yap vay anam vay😅😅