Kbryyy Katlanabilir küvet mi yoksa sert şeffaf plastik normal küvet mi almalıyım. Siz hangisini tercih ettiniz ?
Derya Kbryyy tabikide katlanır küvet aşırı pratik ve yer kaplamıyor her şeyi (kova ve maşrapa)da katlandığı için banyo dolabına koyuyorum ve öyle göz önünde de durmuyor tavsiye ederim🥰
Selma_aygun Kbryyy ben şeffaf almıştım çok güzel çok beğenerek aldım ama ben almadan önce katlanabilirleri görseydim kesinlikle ondan alırdım işi bitince kaldır topla çok daha rahat bence
Reaya5474 Ben katlana bilir küvet aldım hem yer tasarrufu hemde fiyatı uygundu bime gelmişti denk geldi banada
Reaya5474 Dilekcnkn bilemiyorum ki ama takipte kalın çok güzel hem uygun hem kaliteli bebek ürünleri geliyor
Dilekcnkn Kbryyy Bim de 150 tl falan oluyor kovası küveti hepsi internette 250 falan arada baya var yani ama ne zaman gelcek geldiğinde yetişebilcek miyiz dolapa bakayım dedim orada da hep aynı
gunesveguney Kbryyy katlanabilir aldım ben çok yer kaplıyor diğeri diye, katlanabilir kalitesini de çok beğendim