Dilekkkk Kaliteli güzel şeyler yapan bildiğiniz site varmı bakalım ben bakıyorum da çok albenisi olan bişey bulamadım
Elcintugce Dilekkkk canım ben minik kavanozlar alıp süsledim içine de badem şekeri koydum İnan’ her gören çok beğendi çünkü magnet ve taşlar atılıyor bence öyle bir şey yapabilirsin çokta hesaplıya geldi
MinikkkMucizem Dilekkkk ikizlerin_annesi_kokulutas leyla özkan canım bizzat tanıyorum guvenebilirsin çok güzel şeyler var
MerveSara Dilekkkk Tatlım İnstagramda Gizemşekerçikolata diye bir sayfa var , inanılmaz güzel şekerler yapıyorlar isme özel baskılı. Fiyatları hakkında bir bilgim yok , daha sipariş vermedim am bir bak istersen .🤗🤗
Melos Magnet yerine bambu kokulu şişe yapsanız eğer imkanınız varsa çünkü biz atıyoruz valla magnetleri hiç ilgimizi çekmiyor çünkü. Düğünlerde de dağıtılıyor ama çoğu masada kalıyor. Ben düğünümde de bambu Çubuklu oda kokusu yapmıştım kokuyu da green world almıştık litrelik kendimiz doldurmuştuk çok güzel oldu kapış kapış attı herkes çantasına. Şimdi gittiğimiz yerde bile bi bakıyorum salonda hep bizim kokumuz duruyor 😂😂
AytenFaruk Melos Canım bambu çubuklu oda kokusu maliyeti ne kadar tuttu mantıklıymış aslında bilgi verebilir misin? 🤗
Deletedmom18 Dilekkkk dimi birde o var önce bende şunu mu alsam bunu mu alsam yapsam baktım birkaç büyüğümle konuşunca mantıklı geldi söyledikleri millet için birşeyler yapıyoruz vazgeçtim kendim yaptım herşeyimi bence sende yapabilirsin çok eğlenceli el becerisi yeterli
Elcintugce Dilekkkk ben minik kavanozları toptancıdan aldım tanesi 50 kuruşa diğer malzemeleri de yine toptancılardan satın aldım kurdele hasır vs . Toplamda 60 taneyi şekeriyle 80 liraya mal ettim
gizemgnll Dilekkkk facebookta zeyra tasarım var, ben ordan aldım fiyat da cok uygun , fazla bile gönderiyorlar sayısını😊, hepsi tek tek paketlenmiş sonra konmuştu kutuya ben memnyn kaldım canım