Minikmucizem22 Kızlar bilmediğim için soruyorum unibabynin saç ve vücut için olan şampuanıni bebeğime almayı düşünüyorum. Vücut için de diyoya sabuna gerek yok mu 😂 yoksa ben yinede sabun alıyım mi ?
Minik_kalplim_ Minikmucizem22 bmde uni baby alacam amannn hangi birinin içeriği temiZ ki insanın bütçesi neye yetiyorsa onu alıyor.
Saripapatyam1 Minikmucizem22 sac ve vücut için planı alcaksan sabuna gerek yok bende uni baby alacağım ill çocuğunda da onu kullandık tek konak yapmayan şampuan o oldu
Sevilss Minikmucizem22 sabun almadım bende Muslera setini aldım şampuanla yıkarsın gider sabun biraz daha kurutuyor cildi çünkü.
Minikmucizem22 Tugce1803 gerçekten mi ? Çevremde kullanıp tavsiye eden olunca bide uygun fiyatlı biseyler arıyodum unibaby ye karar vermiştim. Siz ne önerirsiniz
Tugce1803 Minikmucizem22 ben Hipp kullanıyorum içeriği temiz ve uygun fiyatlı. Vücut jeli ve şampuan bir arada
Gonul_enes Minikmucizem22 yeni dogan genelde kopuk formunda olanlad alinir, uni nin yeni dogan kopuk formullu olanida var ben bebekelime onu kullandim, simdi normal olanini kullaniyorum buyudukleri icin
Anesanne Minikmucizem22 incia siveno içeriği temiz olan ürünler, fiyatları da abartı değil. İnstagramdan mühendisoğlu sayfasına bakabilirsiniz hepsini incelemiş ve içeriği temiz olanları listelemiş