Kbrdndr- Merhabalar arkadaşlar yaşadığım yer hastaneye hemen hemen 1 buçuk saat uzaklıkta ne kadar öncesinden gitmek gerekiyor hastaneye doğumun başladığını nasıl anlıcam su geldikten sonra mı yoksa bu nişan geldikten sonra mı gitmeliyim cok bilgisizim 🤭
Semanurozgan Kbrdndr- bugün ben gebe eğitiminde nişandan hemen sonra gidilmez suyun geldikten sonra gidilir demişti doktor
kukiveannesi Kbrdndr- benimde 1,5 saat uzaklıkta herhangi bir doğum belirtisi yaşarsan beni arayıp anlat ben seni yönlendirip yola çıkıp çıkmaman kpnusunda bilgi vereceğim dedi doktorum
Ysmmmnn Kbrdndr- bişanınız gelirse gitmeyin ama suyunuz gelrse gidin beklemeyin enfeksiyon kapma riski oluyor bebeğin
seda_00 Ama herkeste su gelmiyormuş kızlar nasıl yapıcaz . Benim annem 4 çocuk doğurmuş hiç su gelmemiş leke gelmiş sadede
Dilekcnkn Kbrdndr- Yani o durum değişir bence birinin suyu gelir hemen doğum olur birinin suyu gelir ama kaç saat sonra doğum olur ben öylesine gittim hastahaneye ikinci oğlumda açılmam vardı ama sancım yoktu hepsi değişir yani bence siz sancılarını falan takip edin en iyisi bu olur gibi geliyor
Kbrdndr- Hepinize teşekkür ederim hepimize Rabbim kolaylık versin yaşayıp görücem öyle duruyor 🤷🏻♀️😊