Lunaa Cgla yüzüm de sivilce çıkmadı aksine daha bi güzel geliyo gözüme. Ama kusmalar beni bitirdi 6 kilo verdim
Cgla Aslihan233 olabilirr. Ben hep eksi yedim. Tatliyi cok severdim hamile kaldktan sonra hic agzima suremiyorum midem bulaniyo resmen. Hep eksi seyler canim istiyor. Seninde belki erkektir tatli istiyosa canin.
Hicrandgndmr Gebeliğin 10.haftasına kadar mide bulantısından kaynaklı zaten sürekli tuzlu ve ekşi yiyorsun bastırmak için. Sonraki periyotları düşünün cinsiyet için bence😁
Betllll Aslihan233 yok be cnm en doğrusunu doktor söylüyo diğerlerinin yanılma şansı var gerçeklik payı yok yani tesadüf doğru çıkanlarda
Lunaa Aslihan233 bu sabah uyandığımda yaptım idrar testini doğru mu yaptım bilmiorm ama bira köpüğü gibi oldu 😂
ferahdiba Kuzlar ben karbonat testini yaptım köpürdü, cinsşyetimiz erkek bu ara. Bizde tuttu bu test. Ama onun dışında hep ekşi ve acı aşerdim. Erkek bebek anneleri hamilelikte daha sakin yapıda oluyorlar öyle oldum ben de . Bendeki çin takvimi erkek diyordu ve çıktı. Ama piyasasaki kız diyordu çıkmadı.
ferahdiba Aslihan233 nasıl bilebilirim doğum tarihi ve yumurtlama tarihi gerek ama ben bu iş için müsait değilim şimdi herkes ister çünkü