bilges meehaba arkadaşlar 10 haftalik hamileyim bir türlü sicaklardan dolayi gidipte saglik ocagina hamileyim diye soyleyemedim.Acaba kac haftalik olunca kan idrar testi yapiyolar ona gore oyle gidim hem kayit yaptrr hem tahlillerimi olurum diyorum.
ATC bilges hastane kontrolüne gittiyseniz onlar bildirmişlerdir sağlık ocağına sizi aramaları lazımdı arayıp hastane gebeliğinizi bildirdi gelin diye çağırıyorlar kan idrar tansiyon vs bakıyorlar
Blueedreamssx ATC Şahsen benimkisi öyle değil ben gittim haber verdim gebeyim diye ama hiç aramadılar tansiyon olsun kan ve idrar tahlilleri için sadece tetanoz aşısı için aramışlardı
bilges Blueedreamssx degisiyo demekki benim de kafam karıştı en kisa zamanda gidip bildirim tahlilde yaptırmak istiyorum derim
marbling10 bilges öyle bir sınır yok ki. Arayıp gebeyim deseniz bile sisteme girişinizi yaparlar. Gitmeniz gerekirse gelin derler
bilges marbling10 telwfon numrasi ulaşamıyorum dit dit sonra kapaniyo yoksa bende sicaktan gitmektense aricakrim
Gizemmnurt bilges sağlıkla kucağına Almayi nasip etsin rabbim 🍁 10 haftalık olmuşsun git hem sağlık ocağında tetanoz aşısı için gun veriyor sana (daha aşının zamanı var ama genede gününü felan bilirsin yani)
Mom726272 bilges ben ilk öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim o zaman aldılar ertesi güne çıkmıştı sonuc
greybrde bilges beni onlar aradı kalp atışını duyunca kayda gelin diye 9. Haftamda duydum ve kayda gittim sadece kayıt yapıp tansiyona kiloma baktı 20. Haftada tetenoz aşısının 1. Dozu için çağırdı 20. Haftada kan ve idrar testi yapıldı
crnnbyr16 Bende gidip kendim bildirdim aramadılar günde vermediler kan tahlili yaptırdım idrarı yaptıramadım, idrar tahlili yapmıyorlarmış sağlık ocağında 🤷🏻♀️
Gizemin-minnakI @bilges ben gebe olduğumu öğrendiğimde direk sağlık ocağına kan verdim . 4 haftalıktı o zaman . Daha sonra kalp atışını Duyunca bildiriyorsun . Onlar kayıt yapıyor . Siz direk arayıp da söyleyebilirsiniz belki .