Merynurii Haftami yarıladım kasıklarımda ayağa kalktığımda baskı hissediyorum açıyor ağırlık oluyor gibi sanırım bebek büyüdüğü için dimi belim flan ağrıyor normal mi doktora gitmeli miyim
asena9 Merynurii 18+2 yim ben de aynı durumu yaşıyorum ağırlığını hissetmeye başladım ayaktayken özellikle 🙂
Cansu_arass Merynurii aynı haftadayız canım o şikayetlerinin hepsini yaşıyorum adım atarken bıçak saplanıyor sanki belime,kasıklarıma çatı kemiğim agrıyor 😖
iremcannn1907 Merynurii bende çok korkmuştum endişelenmiştim ama bebek büyüdükçe haliyle kendine yer açıyormuş Buda sana ağrı olarak dönüyormuş 😂 hatta sık idrara çıkma da çok yaşadım baskıdan 😂
Merynurii asena9 öyle ya nasıl garip tabi rahimde büyüdü bebekte büyüyor kolay değil bende ne bekliyorsam illaki ağrı olacam ama işte insan telaş ediyor 🙈 hepsi sağlıkla gelsin inşallah
iremcannn1907 Merynurii birkaç haftaya da kramplar başladı benim, o kadar zordu ki 🙄 hala bacağım ağrıyor yürüyemiyorum. Ki bu haftaya kadar hiç sıkıntım yoktu benim 🙈
iremcannn1907 Merynurii 21. Haftadayım ☺️ Ama o magnezyum eksikliği kaynaklıymış. Benim erken başladı kramplar