2prens1prensesannesi7 Agk Daha çok ufak 6 hafta gözükebilir benimde öyle olmuştu 🙏 İnşAllah sağlıkla gelsin
ilkgozagrimhavinim Agk en erken 5.haftada gözükür. O da en erken. 7.haftada gözüken var. Betanızın 3000 olmasını bekleyin. Betanız düşük. Geç döllenme sanırım.
Agk 2prens1prensesannesi7 ins gozukur doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi 5 haftalik oldugunda ama 6 hafta daha garanti sanirsam
Agk ilkgozagrimhavinim olabilir en sonki 63 du iste dahada bakmadim ida biraz yavas yukseliyomus sanirsam
BsraAktr Beta 3000 olmadan karından ultrason ile görünmez, alttan ultrason ile de beta 1500 olduğunda görünür ama karından baktırmak daha mantıklı
Agk BsraAktr banda oyle dediler bende suan beklicem en garantisi 6 haftaliktir diye 5 ci haftada gitmeyi dusunmuyorum
Agk marbling10 doktorda 1 hafta sonra tekrar gel dedide ben hayl kirikli olmasin daha net olsun diye 1 hafta daha beklerim diye tahmin ediyorum 🙃
Benferus Agk keseniz görünene kadar sağlık ocağında betanızı takip etmelisiniz her ihtimale karşı. Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻