Prlpn8286 Merhaba arkadaşlar, benim şuursuzca büyüyen göğüslerim var adeta ne kadar büyürüz diye hırs yapmış gibiler. Doğuma kadar büyümeye devam ediyor mu yoksa bir yerden sonra duruyor mu?
Masal53 Prlpn8286 valla benim hiç değişmediler doğum yaptım yine değişmedi bu vücuttan vücuda değişiyo heralde 🤔🤔
Hilal-95 Prlpn8286 bende çok merak ediyorum ya kocaman oldular bnmkıler sütyen aldm yeni daha giyemeden onlarda olmuyor 🤦🏻♀️ Koca memeli bşy olcam. 🤣🤣
Oznurakts Prlpn8286 Genç kızken çok küçük olmalarından şikayet etmişmiydik :(( aynı durum bende de :)
Prlpn8286 Asdfjsjdkks Yok benimkiler çok tadını çıkarabileceğim türden değil 100′e sığdıramıyorum şuan, karnıma yaptığı baskı, omzularımdaki ağrı ve bu sıcaklardaki terlemesi gerçekten eziyete dönüşüyor. 23 haftalığım ama göbeğimden çok göğüslerim var 🙈
seda_00 Asdfjsjdkks benimkiler büyüdükçe büyüdü üstelik sarktı göbek deliğime değiyor . Birde sönerse tahmin edemiyorum 😢gençliğimin baharında patlak lastik gibi gezmek üzücü olur
Prlpn8286 Masal53 Mutalaka öyle herkesin farklı oluyor ama daha çevremde hiç bukadar büyüyeni ne gördüm ne duydum 🤷
Ozlemozlem1 Prlpn8286 ayy benim de öyle olmuştu göbeğim geç çıktı ama göğüslerim yüzünden kıyafetlere sığmıyordum kii göbeğim büyüyünce durdu çok şükür 😂😂 37 haftadayım şimdi annem küçüldüğünü iddia ediyor, göbeğim yendi göğüslerimi 😂😂
Clementinee Prlpn8286 ben 13 haftalığım 90 oldu şuan göğüslerim bence yapıyla alakalı birden 8 yıl önce meme küçültme ameliyatı olmuştum 🤷🏻♀️ Başa sardı herşeyy
Prlpn8286 Masal53 Galiba öyle, yapacak bir şey yok emzirme bitene kadar bunlarla yaşamaya alışmak zorundayım.