Dilaratass Merhaba 16+4 günlük erkek bebege hamileyim ikinci hamileliligim ilk hamileligimde kızımı 20 haftada hissetmistim bunda hala hareket hissetmiyorum ikinci hamilelikte erken hissedilir diyorlar ama ben hissedemedim doktor kontrolüm 19 haftada benim gibi hissetmeyen var mı
cinardefnemoms Dilaratass 17. 18 de ufak ufak hissettim canım 19 +5 haftalıgiz daha yeni yeni tamamen hissetmeye başladım bır iki haftaya hissedersin🥰 ikinci gebelik benimde
Pinarrsu Dilaratass merhaba, benimde 2.hamileligim, erkek bebek. Bir kac haftaya hissedersin, suan dinlenme pozisyonunda seyirme gibi hissedebilirsin. Benim oyleydi, büyüdükçe saglam hissetmeye basliyorsun, sitres yapma bence 🙋♀️🙏🌺
Pembepanterr Dilaratass Daha çok kücük normal değil mi ? Benimde ikinci gebeliğim ama bence acele ediyorsunuz
Dilaratass edauyanik tesekkür ederim cevap verdiginiz icin icim rahatladı☺️ kızınız mı olacak oglunuz mu saglıkla kucagımıza alırız insallah
Dilaratass Pembepanterr evet kücük ama internete ikinci hamilelikte 14 haftadan itibaren hissedilebilir yazıyor o yüzden acıkcası belki bir sorun vardır diye korktum o yüzden sormak istedim
Arducsumi_1 Dilaratass Benimde 2. Hamileliğim 14 haftalıkken çok hafif hissetmeye başlamıştım şuan 18 haftadayım bira daha belirginleşti hareketleri ☺️
Pembepanterr Dilaratass Yok be kuzum o kadar miniminnak şey nasıl hissedilsin belki bir iki haftaya hissedersin
Betl Dilaratass ikinci gebeligim 18 de hafif birşeyler hissetmeye başladım 20 haftayı görünce daha net şekildeydi ama düzenli değildi özellikle geçen hafta kızım biraz hasta oldu ben uykusuz yorgun düşünce sanırım 22. Haftada hiç hissetmedim korkup doktora gitmiştim o yüzden de hissetmiyor olabilirsin