Ftmunl Merhaba anneler 11+1 haftaligim 3.hamileligim ama boyle bulanti yasamadim.ilacda kullandim ama banamisin demedi yokmu bi caresini bulan. Haftaya galiba yatis verecek dr.
Selin12- Ftmunl benimde 3. Gebeliğim ben iki günde bir serum taktirdim gidip osekil de sivi ihtiyacımi karşılamış oldum zofer deneyin istersiniz birde
Elifim17 Ftmunl naneli mentos, naneli polo, ülker nanelim şekeri, naneli sakız ne varsa dostum olmustu. Öneririm taze nane varsa onu da koklayabilirsiniz. Taze naneli salata yiyebilirsiniz. Bana cok iyi geliyordu
Clementinee Ftmunl canım ben herşeyi denedm farklı ilaçlar verdi doktorum işe yaramadı. Ama ince bir limon dilimi rahatlatıyordu yemek kokusu bile iyi geliyordu bana
atlasinannesiii Çaresine bulan varsa bende bekliyorum 6+6 haftalık hamileyim midem ağzımda geziyorum resmen. Yemek yemeyi düşünmek bile midemi bulandırıyor 🥲
Mrv1007 atlasinannesiii prilam dr ilacını yazdı doktorum bana o iyi geldi biraz. Öyle çok kusuyordum ki geçen hafta vücudum aşırı susuz kalmış sabah aksam serum takviyesi yapıldı. İnşallah size iyi gelen bir şey bulursunuz, o kadar zormuş ki şu bulantılar. İlaç almama rağmen bulantım oluyor iştahım yok ama en azından eskisi gibi günde 18-20 defa kusmuyorum. Buna da şükür 🙏🏼
EsmaaaaMeva1 Kış ayında olaysk Ayva yiyin derdim Ayva hem bulantıyı kusmayı kesiyor hem tok tutuyor benm o haftlrm kışa denk geldiği için ben sürekli Ayva yiyordum bulantılrm geçene kdr da Ayva yedim..