merve4444 Kizlar 36+6 haftadayız 2.650 kiloymus dün kontrolde dr. Gelisimi 1 hafta geride dedi 23 agustosa sezeryan icin gün verdi. 10 günde bebeğe nasil kilo aldirabilirim?
Tosbik06 merve4444 bebek sezaryen olunca 5 kilo bile olsa yok demem 😂. Bn yumurtanun aşırı faydasını gördüm. Her sabah bir tane . Süt de baya gördüm. Yoğurt fln
Gmznr80 merve4444 süt ürünlerini bol bol tuketebilirsin doktorum bana öyle söylemişti özellikle yogurt kefir bn de 34. Haftadayim 2380 gr dedi bnde biraz daha kilo alsın istiyorum bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Edahmm merve4444 peynir dene kaşar yada inek kalıp peynir ben 5 ay sadece peynir yedim mide bulantıma o iyi geliyodu 3600 dogdu sezaryenle 38+6 da
esra2908 merve4444 ben en çok karpuz ve dondurma yiyordum süt de kahvaltılarda içiom ısıtmadan ama devit3 de kullanıom o da kilo aldıeıyor dediler kan ilacı regenesis vitamin 34 haftada 3 kiloydu ama neyden kilo aldım bilmem 😁
merve4444 Gmznr80 banada doguma kadar muzla süt tuket 3 kilo alır dedi tiksine tiksine iciyorum bakalim 🙃
Tosbik06 merve4444 yok soğuk içiyorum. Kışın isitirdim muza bak döküp üstüne badem koyup hepsini birden yerdim. Ztn o zamanlar bebem cok kilo aldı. Birde sürekli dinlen yat ye yat bebek kilo alıyormuş. Anne yatınca cok kişiden duydum. Doktorum dahil
yeniannna34 merve4444 benim yeğenim 40 haftalık 2850 kilo doğdu sizin neden öyle dedi ki doktor Karpuzu bende duydum bol ye😊