asyaebrar CanimBebegim02 çok kötü🤦🏼♀️ 1.5 haftadır iştahım yerlerde sabahları istifra ediyorum 🤦🏼♀️
Bsrahb CanimBebegim02 ilk haftalar daha iyiydi sanki geçmeyen ishal sırt bel ağrısı halsizlik kötüye gidiyoruz sık sık karın açıkması ama mide bulantısından yiyememe
mhtpmhtp CanimBebegim02 bende 12 haftalığım mide bulantılarım geçecek derken daha da arttı 3 gündür. Halsizlik o biçim. Açlığa hiç dayanamıyorum acıkınca acayip bir mide bulantısı sanırım bebişler büyüdükçe zorlayacak bizi 💜
Deletedmom_33 CanimBebegim02 Bende 11+6 ama ultrason da 3 gün önde gidiyor bebek. Bulantılarım hafiften 9.hafta başlamıştı ama 11.haftam da neredeyse her sabah kustum bazen gün içinde de. Onun dışında bir şeyim yok 😊
CanimBebegim02 asyaebrar sabah bulantısı benide mahvediyor bide çok acıkıyorum aksine iştahım çok arttı
CanimBebegim02 Bsrahb evet beni anlattınız resmen başlarda bu kadar zor değildi şimdi hem çok acıkıyorum hemde yiyince midem bulanıyor
CanimBebegim02 mhtpmhtp bu haftalarda aynıymışız yesem bulanıyor yemesem hem mideme ağrılar giriyor hemde bulantı
Bsrahb CanimBebegim02 ben salatalık iLe geçirmeye çalışıyorum iyi geliyor bel ağrımıda hamile yastığı aldım evde iyide il yerinde çok zorlanıyorum
mhtpmhtp CanimBebegim02 gerçekten öyle açlıktan midem bulanıyor ama aslında canım hiçbişey istemiyor yemesem midem gaz yapıyor ağrımaya başlıyor birde öğürme tutuyorki mahvediyor beni Allah yardımcımız olsun güzel günler bizi bekliyor inşallah💜
CanimBebegim02 mhtpmhtp Tabi zorlukları olsada sonucu güzel olcak inşallah sağlıkla gelsinler kuzular💚
annelerdenbiri Karnım belim ağrıyo sık sık uzanıyorum birazda halsizlik var ama asla bundan şikayetci değilim 🐣💃🏻 ve bulantılarım bitti 🙈 ikili test yaptıran var mı 12 haftayım yaptırmadım henüz
mhtpmhtp annelerdenbiri darısı başıma inşallah benimki de en kısa zamanda geçer🤲 Ben yaptırmıcam canım
CanimBebegim02 Deletedmom_33 Sabah bulantısı çok kötü genelde midem boş diye ogurmeler falan oluyor gün içinde değil ama akşam oluyor bide 🙄 Sağlıkla gelirler inşallah 🙏💚
Gizemmihra 11 haftadayım belirtiler ıkı haftadır yoktu ıkı gündür tekrar başladı arada mide bulantısı uykum çok gelıyor
Gizemmihra CanimBebegim02 hatta panik oldum noluyor niye gitti bu belirtiler bende bı enerjı vardı temızlık yemek yapıyordum gittim randevu aldım gideceğim gün başladı ağrılar ha tamam bısey yok şimdi devam edıyor adet ağrısı gibi
Merveikratanem CanimBebegim02 kızımı emzirdiğim için çok halsiz kalıyorum kızımda bırakmıyor 11+5 yazıyor uygulamada ama adet günüme göre geride olduğu için bebekler doktor yeni adet günü söylemişti
CanimBebegim02 Merveikratanem Ah halsizlik😑akşama kadar kolumu kaldirasim gelmiyor mecbur kalmasam yemek bile hazırlayamam 1 haftadır böyle