Meryceyn Merhaba arkadaşlar. Haftaya 13. Haftama giriyorum ve 2 li test için İstanbul Anadolu yakasında hastane önerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum🙏☺️
Gizemmmii Meryceyn ben ümraniye devlet hastanesinde buldum randevu mecbur oraya gidicem özelede o kadar para veremem 🤷🏼♀️
Deletedmom_33 Meryceyn Dün Pendik Medipol de kendi doktorum yaptı. 120 TL test +185 Tl muayene verdik. Sonucu 4 güne çıkacak
Meryceyn Gizemmmii Kesinlikle özeller epey pahalı. 4 sene önce oğluma hamileyken Haydarpaşaya gitmiştim 2li test için. Dr baktı ultrasonda ama emin olamadı cihaz yeterli değil yine de başka kuruma gidin isterseniz deyince özele gitmek en iyisi diye düşündüm.
Meryceyn Nihalakkrt Kozyatağı Central hospital 800 küsür dedi. Acayip pahalı. Yine bu forumda Ümraniye Santral iş merkezinde Erbil Çakar doktoru tavsiye etmişlerdi detaylı için. Aradım 2li test için 320 tl dedi ama kan tahlili yapmıyorlarmış.
Gizemmmii Meryceyn haydarpaşanın nesi doğru ki 🤷🏼♀️ Randevu bulabilseydim zeynep kamile gitmeyi çok isterdim ümraniye devlet hastanesinede pek adım atmak istemiyorum ama bebeğim için mecburum ☺️
Tugbaemre Meryceyn bende dün ikili test oldum Zeynep Kamil hastanesinde. Ama devlet istemiyorsan en uygun fiyat Ümraniye santral Ümran tıp merkezi 230 tl ye yapıyor.