papatyaanneee Kızlar merhaba genital bölge ağda sonrası tahrişi önlemek için bepanthen plus önerdi kuaförüm daha önce hiç kullanmadım. Hamilelikte kullanan var mı ?
1_minik papatyaanneee ben de bugün gidecem ağdaya bakalım inşallah bekletmez..38. Haftadayım ağdayı halledersem stres etmem Doğuma odaklanırım😂
papatyaanneee 1_minik Bende 34. Haftadayım herhalde doğumdan önce bir kez daha giderim. Yaa gün geçtikçe canım daha çok acır oldu. O kadar korkarak geliyorum ki anlatamam 😂
1_minik papatyaanneee hepimiz aynıyız canım…benim de canım yanıyor ama napalım mecbur..38 deyim ben bi kere yaptırsam uzamaz diyorum uzarsa da Evde hallederim artık jilet vurmadıktan sonra daha az çıkıyor çünkü bi de hepsi bi anda çıkmıyor ya…
1_minik papatyaanneee bugün gittim kuaför kapalı😥 yarın yakında bi daha var ona gidecem o da kapalıysa kendim kalanına girecem mecbur…moralim çok bozuldu bu yüzden…yürüme mesafesi başka kuaför yok…2 gün yağmur yağdı çıkamadım bugün de böyle…aman …
papatyaanneee 1_minik Aaa çok üzücü ben gittim geldim ama bu sefer çok acım oldu haftalar geçtikçe ben çok hassas olmaya başladım 🤦♀️
papatyaanneee 1_minik Evet orası öyle dişimi sıkıp dayanıyorum sonuç güzel ama doğumdan sonra direkt lazere başlayacağım 😊