Borusesi Dubletombikdoner hahahha bakalım ne olacağız doktor 41 kadar bekleyeceğiz dedi bu gidişle bebek Eylülde dogar
Dubletombikdoner Borusesi Hahahah😂😂😂 aynisi kiz bizdde ayni sekilde 41 e kadar yolu var ama 1 hafta inan gecmez
Borusesi Dubletombikdoner doktor kontrolün ne sıklıkta ben dediğim de her hafta seni sorun olmasın diye çağırıyorum dedi
Dubletombikdoner Borusesi Hafta hafta surekli ama kucuk bir kasılma da acile gidiyorum belki dogurrum diye 😂
Akkoyu Ya bende 37+0 rım ama ayın 21 rine kadar doğurmam lazım sonra doktorum izne çıkacak başkası bakacak onuda ben istemiyorum 😔
Borusesi Akkoyu inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız ben squat hurma spor yaptığım halde gelen yok çünkü beklediğim için gelmiyor
Borusesi Eylem_kaya07 sabrımızı sınıyorlar gerçekten birde herkes daha doğurmadın mı sen demiyor mu cıldırıyorum Ç
Borusesi Dubletombikdoner eşim götürmüyor beni 🤦🏻♀️🤣 dün yalancı sancılarım vardı doğurmazsın daha diyip döndü kıcını yattı
Eylem_kaya07 Borusesi Bana da hep arkadaşlarım ablam ve abilerim dogurmadin mi diye arayıp mesaj atıyorlar 😂😂❤️🙏 bu hafta içi dogursam keşke vücudum yoruldu 😂
Akkoyu Borusesi amin inşallah canım aynen aynen izin aldığını duydum hemen hurma spor yürüyüş ne var ne yok deniyorum agrı sancı kasılma var açılma yok
Dubletombikdoner Borusesi Hahaha😂 yok benim sancılarım yuksek cikti gidinnce doktor 3 gune dogurursun diyince esim ciddiye aliyor 😂
Borusesi Dubletombikdoner 35 haftalıkken doktor dedi kafası çok aşağıda her an doğurursun ama doğmayınca adam kale almıyor