Fnd6026 Arkadaşlar merhaba 8hafta 5 günlük gebeyim geçen hafta kahverengi çamur gibi lekelenmelerim başladı doktor bir sorun yok dedi 4 gün sürdü sonra kesildi bugün tekrar başladı. Acaba bu çamur gibi kahverengi lekelenme başına gelen var mı?
minnakanneeee Fnd6026 bende hiç olmadı bence tekrar doktorunuza sorun bu arada üstte kalsın diye yazıyorum
Burcudan Fnd6026 sakın ihmal etme git hemen 4gündür lekelenmem var 2kere acil gittim bugn kanamam başladı düşük yapıyrm benm kesem boş gerçi ama ihmal edilecek şeyler Degil
NslhnSnmz Fnd6026 aynı problem 5.haftamızda bende de olmuştu doktor her ihtimale karşı usg çekti şükür kesede bir problem yoktu ama yine de progestan başladı 12.haftaya dek kullanmamı önerdi.İlk 15 gün 2×1 sonrasında sadece geceleri tek doz aldım geçmiş olsun 😇
Fnd6026 NslhnSnmz bende şuan kullanıyorum 2-1 ama anlamıyorum 4 gün vardı sonra kesildi 3 gün bugün yeniden geldi bide böyle çok çok değil sadece tırnak üstü kadar az az
NslhnSnmz Fnd6026 ihmal etmeyin doktorunuzla sürekli irtibat halinde olun Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤗