Uyumsuzzz Sanırım oğlum idrar torbamı dışarı çıkarmaya calişiyor öyle bi baskı olamaz bagırıcam oturduğum yerde😂😂😝😝😝😀😋
MercimekveAnnesi16 Uyumsuzzz benimde öyle prensesim üstüne çıkmış tepiniyor sanki 😂😂 bağıra bağıra işicem 😂
219Eyll Uyumsuzzz biz 23 haftalık olduk .pozisyon olarak baş geliş dedi doktor bizim kızın eli kolu hiç durmuyo elini alttan çıkaracak sanıyorum bazen🤭hiperaktif olacak ablası gibi şimdiden belli oldu
Seda_nrr Uyumsuzzz ya benimde sanki aşağıdan çıkacak gibi 😂😂😂 hayır baş aşağı pozisyondada değil ayaklarınımı yittiriyor napıyor 😂 bukadar net hissetmem normalmi acaba 😂
Minikpandam1 Benimde öyle ayakları aşağıda 32 haftalık bebe ayaklarıyla ittiriyor ben çişe gidiom 😂 ve çok sertleştiriyor kendini canım acıyor
Uyumsuzzz Minikpandam1 bizim bir hafta önce baş geliş duruyordu nasl oluyo bu baskı anlamadım belkide döndü 🤷♀️
Seda_nrr Uyumsuzzz 32 haftalık 😂 yahu bu çocukların kesesi var eşi var suyu var nasıl hissedebiliyoruz bukadar 😂
Adakbebek2020 Seda_nrr bende tam tersi bebek kafası yukarıda ayaklar asagıda. Benimde mideme cok baskı oluyor 🤨
Seda_nrr Adakbebek2020 benimde öyle dönmediki daha 🤷🏼♀️ Ama yukarda bi baskı hissetmiyorum çok şükür