Fulyabaykan Ayceycev gerçekten genetik demekki o zaman eşim de bana dedi bugün her yerin çatlamış diye üzülüyorum 🥺
_Aysgll_ Fulyabaykan 25 haftalıgız. Karnında değil ama goguslerimde catlaklar başladı. Bebek yağı suruyodum 4. Aydan itibaren sabah akşam. Yine de catladi . Karnimda gerildikce kaşıntı yapiyo acayio yakında oda başlar çatlamaya 😂 ne kullanırsan kullan vücut tipine alakalı diyolar ya hayırlısı 😂
Esmaaaa_ Benim ergenliğe girdikten sonra vücut kilo alımı ve verdikten sonra çatladı bacaklarım göğüslerim. Gebelikte ALLAH bilir nasıl olacam 😒🥺😅
Sancarefeem Fulyabaykan evet diyorum ya kıyafetlerim yağlı kaldı hergün duş alırcasına sürüyordum herşeyi ama sonuç sıfır hani azıcık etki olsa bikaç yer etki eder ama heryerim çatladı tamamen genetik
Minikpandam1 Lierac kullanıyorum bazen unutuyorum hatta 15 gün sürmediğimde oldu 32 haftalık hamileyim daha çatlamadım ama bence son ay çatlarım 🥺 annemde hiç çatlak yok ama 3 çocuk doğurmuş darısı başıma
Didemf Minikpandam1 bence tamamen genetik annemin neresi çatladıysa benimde oralar çatladı göbek hariç heryerim çatladı 😒
Birkizannesi_5260 Didemf çok şaşırdım benim iki hamileliğimdede 30dan sonra başladı galiba çatlamam dedim ama patır patır çatladım kaşıntısı inanılmaz kötü bir şey koltuk kenarlarım bacaklarım bile kıpkırmızı
Aslisila Fulyabaykan benim çok fazla çatlağım ergenlikten kalma olarak var onlarla yaşamaya alıştım çok şükür hamilelikte çatlamadım
Didemf Birkizannesi_5260 bende şaşırdım bacaklarım ve ğöğüs çatladı göbek çatlamadı 2.5 kilo aldığım halde çok erken çatladım😔