Mube_iz evet o sürece kalmak bile istemiyorsun ne aşılama ne tüp bebeğe Allahım o süreçlere bırakmasın seni canım hayırlısıyla yakın zamanda hamile kalırsın inşallah ben bu uygulamaları bakamazdım indirmezdim bile test yapamazdım hiç insanlar her ay test yapardı bende o cesaret bile yoktu yumurtlama testi bile almıştım netten onu bile denedim eşimde gitti doktora o da tedavi gördü bende sürekli gittim her ay doktora öyle oldu tedavini bırakma iyi doktora git yeter bende kan tahlilleri rahim filmi klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum adetim gecikti bu ay kesin oluyor dedim 5 gün gecikti bi sevindim sonra bkarım yine hasta olmuşum sonra klomene devam ettim kist oldu dedi doktor tedaviyi bırakıoz beklioz yine gittim küçülmüş tam yok olsun öyle devam edelim dedim ve ben o ay hamileydim zerre inanamadık eşimle snra kan yaptırdık dur baklım dış gebeliktir kese yoktue bebek yoktur belki diye diye nasıl kendimize inanamadık bekleywlim kimse bilmesin kafasındaydık o yüzden canım öyle zamanda olcak ki sonra sende bunları düşünceksin 😊