Zeynep_49 Kızlar ikiz hamileligim 27 haftalik uyuyamiyorum hamile yastığı var kulanan varmi işe yarıyormu
Ada92 Zeynep_49 ben kullanıyorum beli göbeği destekliyor çok iyi 34+6 haftalığım onun sayesinden mi bilmem hiç uyku sorunu yaşamadım
minnakvearas Zeynep_49 ben 12. Haftamda almistim 24 haftadir kullaniyorum ve cok memnunum sirtustu de yatabiliyorum onun sayesinde yan yatarken de bacak arasina alabiliyorsun karnini da destekliyor.
[silindi] Bende kararsızım alsam mı diye. Biraz pahalı geliyor bana idare edebilir miyim şart değil sonuçta bilemiyorum. Takipteyim 👀
candanx [silindi] ben normal yastık alıyorum bacaklarımın arasına çok memnunum. bence hiç gerek yok hamile yastığına birde havalar çok sıcak yanımda yastık uzantısı daha da bunaltır beni
Ozlem5493 Evet bayaaa iyi ben onsuz uyamıyorum yaniii kesinlikle tavsiye ederim hele son aylar göbek yirtiliomus gibi oluo onsuz uyudugmda
Umbilik Kesinlikle işe yarıyor, e bebekten almıştım ben de. Eşimde de işe yarıyor olmalı ki ben kalkar kalkmaz sahipleniyor. 😄
GamzeDurmus Kızlar bende yeni hamile sayılırım 10.haftama yaklaştım ama karnım olmamasına rağmen tedirgin oluyorum karnımın üstüne yatmamalıyım dimi uykumun içinde ama fark etmiyorum nasıl yapabilirim
Zeynep_49 GamzeDurmus tabikide karnının üstünde yatma hamile yaptığıyla alışırsın diyecem ama karninda çıkmamış daha
Elalayla GamzeDurmus 5. Aya kadar karın üstü yatmada sakınca yok diyor Dr Banu çiftçi. Sırt üstü yatmayında nasıl yatarsanız yatın . Bi süre sonra zaten karın üstüne yatamazsınız büyüdğü için