Sudeeee Kızlar 30 haftalığım bugün inanılmaz kasıklarım ağrıyor adet olacak gibi hissediyorum böyle tuhaf , böyle olan var mı ya ?
asliiyorgunn Sudeeee bende 28 haftalık hamileyim bende de öyle ağrılar vardı meğersem idrar yolu enfeksiyonu olmuşum isterseniz Bi tahlil yaptırın
Mom726272 Sudeeee vajinada baskı ve sık idrara çıkma varsa Bi doktora git bence idrar yolu enfeksiyonu olabilir sırf bu yüzden erken doğum riskim var 😑
hanimhanimcik Sudeeee sürekli mi oluyor arada bir mi? bende gün içinde arada oluyor geri geçiyor, doktorum normal dedi ama sürekliyse evet enfeksiyon olabilir
eliffkrts Sudeeee bende de oluyor 30 haftalığım ağrı batma doktorum rahmin doğuma hazırlandığını söyledi, tabi çiş yaparken zorlanma yanma falan yoktu bende
Sudeeee asliiyorgunn ay olabilir hiç yoktu bugün sabahtan beri sanki kasıklarım çekiliyor böyle allahım adet olacakmışım gibi böyle ağrı oluyo
Sudeeee Mom726272 evet evet sürekli baskı var ama bebeğin kafası aşşağıda diye düşünüyordum tuvalete de çıkmayı cok su içiyorum su gibi de işiyorum diye düşünüyordum ama göstereyim ya bugün bir tuhaf kasıklarım
asliiyorgunn Sudeeee Bi de işin tuhaf yanı bende çok su içerim kaşıntı yanma falan da yoktu çok şaşırdım bende enfeksiyon olduğunu görünce Bi de çok korktum inşallah bulaşmaz bebegime😢
Mom726272 Sudeeee gene dikkat et canım sen inşallah hamilelikten dir inşallah enfeksiyon değildir benim kasıklarım da varisten şiş 4 aydır çok ağrıyo enfeksiyon danda ağrım oluyomuş demekki benimde varis ağrısından anlayamamışım🥺
Sudeeee asliiyorgunn bende de yanma kaşıntı hiç birşey yok akıntım bile yok cok şükür , ama kasık ağrım bugün felaket
Dilekcnkn Sudeeee Valla kasık ağrım yok ama karnım aşırı sert oluyor birde dün 2-3 ke kasığımamı diyim tam rahim ağzına mı diyim öyle bir kramp girdi ki anlatamam 🤷♀️ Karın sertliğinden dolayı ağrım oluyor sadece bir yere toplanıyor hep sen yoruldun mu acaba o yüzden olabilir mi ?
Sudeeee Dilekcnkn hiç yorulmadım da canım gece rahat yatamadım , benim de bebek bir tarafa toplanıyor taş gibi oluyor ama bi 15 dk sonra düzeliyor yine yumuşuyor , ama bugün hissettiğim kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı var canım
Dilekcnkn Sudeeee Allah allah belki artık iyice rahim büyüdüğünden kaynaklıdır yinede kendini,hareketlerini takip et bakalım sıklaşırsa git bir hastahaneye belki nst falan bağlarlar