annesinin_beybisi evet kızlar 4 senedir olduğu gibi yine kan testinde 0 ı gormeye gidiyorum bir umut ama sağolsun beni hiç yanıltmıyor 🤦♀️
Sksksksks annesinin_beybisi Allah iyiliğini versin iyi düşün iyi olsun canım bende gideceğim ama eşimde kalmış kimliğim gidemiyorum 😂
annesinin_beybisi Yamacin-Annesi en ufak bir belirtim yok hiç sanmıyorum bir de doktorun her ay gayet soğuk kanlı bir biçimde sonuç 0 gebelik yok demesi var ya beni deli ediyo😁 bir de sonuç 0 sıkıntı yok yani diyor sanki ben gebelik istemiyorum da ondan test yaptırıyorum gibi salak saçma davranıyor 😏
Mube_iz annesinin_beybisi sağlık ocağında sıra beklerken doktorun dışarı çıkıp bana karşı bağırarak gebelik yok demesi aklıma geldi tüm herkesin dönüp yüzüme bakması hala aklımdan çıkmıyor🤦🏼♀️Bu son test verişiniz olur inşallah güzel haberler verin🙏🏻
Haticecakirr annesinin_beybisi merhaba günler sonra tesadüfen postunuza denk geldim yorumları okuyordum kimin kime duası kabul olur bilinmez Allahım ummadığınız yerden çiçeklendirsin inşallah size de gönlünüzden geçeni versin 🌸
annesinin_beybisi asliiyorgunn geçmedi burda istediğiniz zaman kan veremiyorsunuz haftada 1 kez veriliyor sonucu da 4 gün sonra çıkıyor yani 11 gün beklemek zorundayım kaset testten sonra.
annesinin_beybisi Yamacin-Annesi eşimin haberi yok kan verdigimden aramız hala kötü ama yine de eğer hamileysem ona bir sürpriz yapmayı düşünüyorum 😊
asliiyorgunn annesinin_beybisi anladımmm o zaman haklısınız. İnşallah olumlu sonuç alırsınız bu sefer 🙏
star-izmir35 annesinin_beybisi Aranız neden kötü bilmiyorum ama önce sağlıklı bi ilişki olsun sonra bebek düşünün bence. Bebek kötü ilişkiyi kurtarmıyo çünkü