nikoland 21glcn çok doktor değiştirdim canım hepsi birbirinden iyi tuba nadide yılmaz, tuba günay, ışıl, nagihan hepsi çok iyiydi ilk oğlumdan tanıyorum bide
Hilaldemirrr Happyasya ben mega da duygu ışıl Gencer hocaya gidiyorum 270 TL muayne ucreti . Doktor gorumcemin tanıdığı biri sagolsun 1 saat odadan çıkarmıyor . Testlerini felan başakşehir Çam sakura da yapıyorum. 3 ayım kaldı artık medipole devam edicem 3500 normal doğum 1 gece yatış refakatçi beraber ilk bebek muaynesi paket şekilde 5200 sezeryan 2 gece refakatçi ve yine bebek muayne paketi ile beraber .
Happyasya Hilaldemirrr evet ama zamlandı diye biliyorum ben. Zaten duygu hanımın doğum ve muayene ücreti öğretim görevlileriyle aynı, belki sizin paket olduğu için fiyat sabit kalmıştır. Ben 36. Haftamdayım bu ikinci muayenem olucak inşallah doğumh da burda düşünüyorm
Didemf Hilaldemirrr duygu hanımı bende duymuştum iyi olduğunu doğum tercihi konusunda nasıl bilginiz varmı
Edda Happyasya esenler medipole gidiyorum bende elif hanıma memnunum ben muayene 145 normal doğum 2100 bugün fiyat aldık ilk doğumumuda burda yapmıstım 3 yıl önce hastane gayet iyiydi
Gizemm96 Happyasya Merhaba canım Ben ilk doğumumu esenler medipolda yaptım sezeryan çok güzel bir Hastane , Bağcılar medipolun orda oturuyorum gereksiz pahalı hiç gitmedim o yüzden Esenlerde Fatma diye bir doktordu çok memnun kaldım hemşirelerden felan şuan ikinciye hamileyim yine oraya gitmeyi düşünüyorum
ikizlerinannesiii Happyasya bağcılarda yada esenlerde hangi hastanede tam bilmiyorum ama Dr Günnür Seyidoğlu var mükemmel Bİ doktor annem onda yaptı doğumunu aşılama ile de o doktor sayesinde tek seferde hamile kaldı bütün eşimiz dostumuz da o doktora gidiyor benim evim uzak eşimin iş yerinde sıkıntı yaratıyorlar diye gidemiyorum maalesef 😏
Mltm07 Happyasya ondan sonra bir kere gülseren hanıma gittim aynıydı akşam gidiyorum genelde nöbetçi olduğunda
Koyulu Happyasya ben gidiyorum emine hanıma..soy ismi aklima gelmedi gayet kibar ve ilgili bir doktor.tavsiye ederim…esenler medipol
Happyasya Hilaldemirrr normal 4200 civarı duygu hanımda operatör olmasına rağmen öğretim görevlileriyle aynı diye belirtildi
Hilaldemirrr Happyasya ben duygu ışıl Gencer hanıma gidiyorum muhasebeye görüştük gidip normal doğum 3500 sezeryan 5200 dediler bu şekil bilgi verildi canım