Zasya Ozgrrr 2. Kız gebeliğim aksine herkes çok güzelleştin diyor. O bünyeyle alakalı bence, kız erkek olacaksa oluyor.
Mom726272 Ozgrrr oğlumda dahaok baş ağrısı yaşadım sivilcelenme olmadı ama Bi dönem aşırı derecede hassaslaştı her zaman ki kullandığım krem alerji yapmış gibi kızarttı yaktı yüzümü bepantol sensiderm kullandım şükür geçirdi şuan iyiyim 31 haftalık hamileyim 😊
Sulee_ Ozgrrr bas agrim olmadı ama mide bulantısı çok oldu birde yüzüm evet gözenek akne ve lekelendi malesef canım kızım annesinin güzelliğini aldı tabi😀😀😀
Ozgrrr Burcu4135 valla bnde tam tersi bana kız dddi net ama sivilce çok, baş ağrım çok, mide bulantım hiç yok. 1 kızım var nasıl bu bebek de anlamadım. Ama sağlıklı sıhhatli olsun eli ayağı düzgün olsun önceliğim tabi.
Burcu4135 Ozgrrr bende mide bulantısı 7. Hafta da basladı 20. Haftaya kadar devam etti. 33. Haftadayım bi kaç gündür yine basladı. Gebelik reflüsü gebelik sekeri hepsi cıktı. Keske sivilcem cıkıp biraz da basım agrısaydı 😁
kaderelmci Ozgrrr kız bebek bekliyoruz her gören tanıdık seninki kız değil cildin hiç bozulmamış burnun büyümemiş karnın yaygın değil deyip duruyor 😂😂 her hamilelik bir değil bence ama baş ağrım olmadı mide bulantım 6. Haftadan beri devam ediyor 37+4 üz sabahları hala bulantı var
Selen37 Ozgrrr İlk hamile kaldığımda çıkmıştı ama 22+4üm şuan hiç yok. Baş ağrım da hiç olmadı sayılır
eylusko Ozgrrr aksine sivilcelerim gotti elime yüzüme can geldi . dahada guzellestim. hep k8z bebek annesinin güzelliğini alır derlerdi sende olmadi diyorlar baş agrım 34 hafta da 3 4 kere oldu .
Aytac27-07 Ozgrrr yüzümde sivilce çıkmadı, ama çok kötü baş ağrılarım oldu sürekli ilk 2 ay sonra ara sıra oldu, şuan 26 haftalık yine ara sıra oluyor
U-E Ozgrrr 10.haftada baş agrısı başladı 25hafta olana kadar devamlı oldu şükür 25den sonra az olmaya başladı bunun kız bebekle alakası varmı bilmiyorm ama hormonlar maffetti
Ozgrrr U-E Bn ilk kızımda baş ağrısı çekmedim. Mide bulantm fazlaydı hatta baş ağrısı erkekler bebek belirtisi diye okudum. Kısmet 2. Kızaymş