Bebegimicin1 busra1997alpaslan2021 biber dolmasi ve yaprak sarma pisirdim yanina ne yaparim bende bilmiyorum
Beyzan busra1997alpaslan2021 dün kağıt kebabı yaptım çok malzemeli basit ama lezzetli bir yemek ben yağlı kağıtlara değil direk küçük güveclere koydum yemeği hem sunumu güzel oldu hem lezzeti. Tavuk ile de yapılır et ile de.
Sevgikaya1525 Milkshakee domates çorbası tarhana çorbası mercimek çorbası tavuk çorbası şehriye çorbası yalancı tarhana 😂aklıma gelenleri yazdım
blueberyy00 Karanfill pizza bende çok severim sık sık yapardım ama hamilelikte sosis sucuk tarzı önermiyorlar sorun oluyor mu
hamisanne_63 Allahneverdiysee havuç tarator mayonezsiz nasıl olur acaba cok severim ama mayonezli diye hamile olduğumdan beri yemiyorum çiğ yumurta varmış ya mayonezde 🤷🏼♀️
Allahneverdiysee busra1997alpaslan2021 ben bugün fırında tavuk ve patates yanına da havuç tarator yapacağım hem besleyici hem pratik
metehaninannesiii busra1997alpaslan2021 ben minik guvec kaplarinda fırında kasarli kofte patates yapicam yanina sehriyeli pirinc pilavı salata visne kompostosu olacak 💙
Didem_678 busra1997alpaslan2021 Fırında makarna yapabilirsin yada mantarlı felan güzel olur kolay bir şey istiyorsan
Minnakkkk busra1997alpaslan2021 dun, aksam eşimin supriz yemeğiyle benim yemekler kaldı bu aksam da rahatım 😀😀 Et haslama Bulgur pilavı Zeytinyağlı, patlıcanlı biber yogurtlayacgım
gamzosgamzos busra1997alpaslan2021 yayla corbası bezelye yemegi sebzeli bulgur pilavi cacık dusunuyorum bakalım bir yanım kızımı yatırınca yat diyor ama 😂😂