Nurylcndag Sinem35 kızlar için baba herşeydir biliyosun erkekler içinde anne,şimdiden ırkçılığa başlamış seninki 😄
Nurylcndag Sarella tahmin yaptığında 13+4 tüm ama şimdi 16+5 im.Doktora gittiğim gün 17+0 olucak işte tam bu sefer net öğrenirim inşallah,bizimki secdeden kalkarsa ☺️
Sarella Nurylcndag benimde 14 te tahmin yapmıştı Aynı haftadayız aramızda 1 gün ☺️ Masallah şimdiden dinine baglı 🤗 Allah hepimizin gönlüne göre versin ☺️
Nurylcndag Gizemen 11+2 mi 😳 double şanslı bir anne 17 olucam hala bekliyorum ya göbeğim çatladı meraktan 😂
Gizemen Nurylcndag totosunu dönüyo sana annesi😊 gösterir inşallah en yakın zamanda da sonra gelsin ciciler 💃🏻
Nurylcndag Sinem35 ahahha 😂😂 süpersiniz ya 😂 bende doktor birşey söylüyo onu düşünürken diğerlerini unutuyorum arada bir şikayetlerimi soracaklarımı kağıda yazıp girince doktorun eline veriyodum sormazsam ohoo 3-4 hafta nasıl bekliycem ve şanslısın ze daha babayla gitmek nasip olmadı bir kere geldi heyecanla cinsiyet öğrenicez dedik 13+4 te işte ondada bizimki namaza durmuştu kalkmadı göremedik 😂
Sinem35 Nurylcndag siz çok erken öğrenmeye gitmişsiniz ya benim doktorum 16 hafta olana kadar söylemem netleşsin dedi çatlattı bizi haftalarca tahmin bile vermedi 😂 izin alamıyorsa işten demek olsun takılma ya bizimki kendi işi olduğu için gelebiliyor yoksa diğer türlü izin almak onunda imkansız olurdu muhtemelen. Zaten babanın orda işi yok ki anneye bebeğe bakılıyor baba dikiliyor orda destek diye valla ben bebeği ekranda görünce zaten kocayı görmüyorum bile 😂 bizimki biraz meraklı Melahat gelmezse görmezse çatlar bi kere tek gittim ertesi gün bir daha randevu aldırttı ben de görcem ben görmedim diye😂 bi de trip niye beni beklemiyorsun niye çocuğumla arama giriyorsun diye ertesi gün bi daha gittim onunla 😂
Nurylcndag istanbulluanne 16 dan önce yumaklanma hissediyodum hep o geçti bikaç gündür kayıp gelen pıt pıt pıt diye üç kere vurup kaçan bir haylaz hissediyorum 😄
Asdfgh Nurylcndag ay hıc dusunme ya normal bunlar rahim kasıyor kendini yenı yenı buyuyor sonucta her dkka kasılsa zaten anlarsın Bı terslik oldugunu herkes bısey konusuyor valla
Akaryastugba Nurylcndag benimde sağ kalçamda ağrım var. 15+3 yim. Ve benim bayadır sağ kalçamda ağrım var. Herkesin aynı olmuyor. Kendini strese sokma boşuna. Ve en başından beri bulantı kusmalarım var hala devam ediyor. Bakalım ne zaman geçecek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşAllah
Sinem35 parasetamoll evet kuzum kızım olucak ben çok istiyordum kız olmasını öyle olduğunu duyunca tabi sevinçten salya sümük hem ağladım hem güldüm millet yolda deli sanmıştır bi yandan hoplayıp zıplıyorum sevinçten yerimde duramıyorum filan 😂 allah herkesin gönlüne göre versin🙏🏻
Mervezngn Nurylcndag bende korkuyodum kolun cok agrır haraket ettiremezsin filan dediler korka korka gittim iğneyi hissetmedim bile sonrasında cok hafif yanma oldu hemen gecti evi temizledim duş aldım bi sıkıntı yaşamadım herkesin bünyesi farklı işte
Sinem35 Nurylcndag 😂😂😂 amin kuzum inşallah allah herkese eşin de evladın da hayırlısını nasip etsin 🙏🏻