Pazartesi günü öglen saatlerinde başlayan sancıları pek önemsemeyin akşama doğru Artınca saat 02.30 da hasteneye gitmeye karar verdik ve tam dört saat sancının ardından ben de doğurdum ilk öncelikle normal doğurdum ama öldüm diyebilirim sizi korkutmak değil amacım çünkü ben yapmadım ikınamadım doktorun dediği şeyleri yapamadım ama doktor acı eşigimin baya yüksek olduğunu söyledi ay birde olmadığını düşünün neyse sonunda doğurdum 7 cm açılmam vardı ben cıkaramıyınca mecbur kesi de atıldı şükürler olsun oğlun dünyaya geldi ama açıdan onu bile kucağıma almadım suratına bile bakamadım 😂🙈 ilk hamileleşğim yaşım yirmi dogumahane eşimi falan da almadılar orda zaten düştüm bi kere ama korkmayınn ya sonu çok güzel bitiyor 😂 neyse merak edilen şey kaynanam ebet evet kaynanama geldi ne hastaneme ne de evime gelmesini istemediğim kaynanama hastaneme geldi birde rafakcı olarak kalmak istedi 😂😂😂 şaka gibi eşime de Kürtçeden gelin bizde kalın demedimi 😂 neyse kodlar oğlum oldu 3.500 dogdu bugün taburcuyum dikişlerim iyi durumda sadece bebeğim işitme testinden geçemedi ama kulakları tıkalıda olabiliyormuş çok az bi sarılık cıktı iki saatte bir bir saat emzir dediler lütfen dua edin