Ezgiii11 Mehahesug Bende en basından beri vardı antibiyotiklerle gectı sürekli takip etmek gerekiyormus
Mom726272 Mehahesug 3. Kez idrar tahlili verdim dün idrar kültürü de istedi doktorum 2 gün sonra sonuca gel bakalım dedi 2. İlaçı kullandım biraz geçer gibi hadi hayırlısı erken doğum riski var demek korkuyorum bende ya ilk gebeliğim de hiç yaşamamıştım
Bebegimveben0811- Ezgiii11 bende başladım tamamen geçti mi antibiyotik ile 2 gündür kullanıyorum biri 5gunluk biri 10 günlük
Bebegimveben0811- 11.haftamdayim bu 3.ilac kullanisim en son antibiyotik verdi hic inancım yok tamamen geçeceğine bide 1 litre içme suyuna doğal elma sirkesi koydum 1 çay bardağı günde 3 kete falan taharet alıyorum 2 gündür insAllah şifa olur
Vera18 Bebegimveben0811- 6 7 kez kullanmışımdır hayır benim bir şikayetim yoktu ama şuan sadece vajinal kaşınma var arada oluyor
Ezgiii11 Bebegimveben0811- Evet sıfırlandı ama mutlaka takip önemli tek kullanımlık toz birşeye yaramıyor
Bebegimveben0811- Ezgiii11 kesinlikle insAllah banada şifa olur 2 gündür kullanıyorum antibiyotikleri hangi ilaçları kullandınız