Sedadefne01 5 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı ama kese içerisinde bebek henüz görülmüyor eve geldim canım çok sıkıldı. Annemler de beni anlamıyor biz önceden ultrason bilmezdik çok abartıyorsun diyorlar daha önce başına gelen varmı ?
Mayacm Sedadefne01 bebek suan gozukmez zaten canım 7 haftalıkken gorebılırsın boş kese degıl yani 5 haftalıkta sadece kese gozukur 7 de kalp atısı ve bebek korkma benmde oyle oldu herkesın oyle oluyo🥰
tgbakoc Sedadefne01 benimde öyle oldu ben kimseye aldırış etmedim bekledim. 7 haftada kalp atışlarını duydum. 🌺 bekleyin 🙏🏻
AnnelikHayali Sedadefne01 ama daha çok minik bebiş. Görülmemesi çok normal. Yolk saç gördü mü doktorun? Bebeğin varlığına dair delil gibi oluyor o. Benim 6+0 iken zar zor görüldü.
Sedadefne01 AnnelikHayali AnnelikHayali yok hiç öyle bir şey söylemedi haftaya tekrar gel dedi. Doktorumu değiştirecem benim kafamdaki soru işaretlerini aydınlatmıyor hiç .
Esmabozkurt Sedadefne01 benim de başıma geldi canim korkma bende 5.hafta da görülmedi 8.hafta da görüldü korkma
61_nur Sedadefne01 korkma cnm 9 haftaya kadar sabret bende sen gibi korktum ama çok şükür 9 haftalik olunca bebeğimi de gördum kalbinide duydum cok sükur suan 19 haftalik olduk
[silindi] Bende 5. Haftada keseyi 8de bebeği görebilmiştim üstelik geç döllenmede olabiliyor korkmayın güzel düşünüp biraz bebişe zaman verin🥰
AlyaEkmen_ Sedadefne01 çok normal 5 haftalikken bendede sadece kese vardı 6.hafta kalp atışı ve bebeği gordukk ❤️5.hafta zaten kese oluşumu var mı diye doktorlar bakar kesenin oluşumu büyüklüğü iyi ise sonraki hafta bebişi görürsünüz stres yapmayın lütfen ❤️Biz şuan 17+2 bile olduk doktor beni kese görmeye çağırınca bu hafta sadece keseyi görmeyi bekleriz haftaya bebek ve kalp atışı için gelirsin demişti o zaman 6+3 idi
emrbalayse Sedadefne01 ben annenlerin yanındayım bu konuda. Bir doktora gidiyorsunuz sonuç olarak ve orda ultrasonda dr bakıyor. Sonra bilgilendiriyor şu bu. Bilgilendirmese bile her ayrıntıyı size söylemesi kafanızın karışmaması için gerekli. Her şey tamam. Ama bilgilendirmesini inandırıcı bulmuyorsunuz. Neden? Neden sorun aranır oldu sürekli. Hem de bu kadar başındayken. Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.
Sedadefne01 emrbalayse ağzınıza sağlık benim ilk hamileliğim hiç bi bilgim yok bu konuda bana açıklama yapsa içim rahatlayacak.
Elfvli Sedadefne01 cok erken daha stres yapmayın. Benimde öyle.olmustu. cokmsukur simdi kizim 1 yasinda.
emrbalayse Sedadefne01 annelerin derken senin annenin yanındayım. Dünya nüfusu 8 milyar ama her doktora giden aklıma takıldı stresliyim şu bu diyor. Bunu yapmamalıyız. Siz yanlış yapıyorsunuz bence
Busramnida Sedadefne01 Sanırım ilk gebeliğiniz kese varsa tamam 1 2 hafta sonra gittiğinizde daha detaylı dr. Söyler zaten can sıkılacak bir durum yok ki ortada 🥰