Kubbbraa Kizlar 28. Haftadayiz iki gün önce doğum sancısı gibi bir sanciyla hastaneye gittim nst bağlandı idrar tahlili yapıldı sancim yokmuş ama idrarrinda kristallenmeve kan var dedi doktor ya kum döküyormusum yada taş jinekologa yolladı. Günde 4 lt su içiyorum rahat tanıdıklarda çok su içtiğin için dokuyorsundur iyibirsey filan dedi varmi başına gelen belim yanlarım bobrrklerimin olduğu taraf çok ağrıyor uyku uyuyamıyorum napsam
Glsm48 Kubbbraa 26 dayım bende , üç gündür idrarımdan kan geliyor sürekli , böbrek filmi çekildi taş çıktı , bu ağrılar erken doğuma neden olabiliyormuş, doktorum yapacak bişey yok bol su iç , sıkışınca hiç tutma dedi
Selin12- Kubbbraa ben çok kez kum ve taş döktüm o ağrıyı biliyorum şuan sizin tek yapabileceğiniz şey bol bol su içmek
Milkshakee Kubbbraa Ben kum döktüm acısının tarifi bile yok Allah yardımcın olsun. Ama kesin çözüm aktarda gilaburu diye bı içecek satılıyor onu ictimde iyileştim doktora sorup için bı🙏
Hanife_ Kubbbraa inşallah en yakın zamanda atlatırsın canım ben ilk hamileligimde 3 aylıkken böbrek taşı düşürdüm öldüm öldüm dirildim çok çok su içtim başka çaresi yok zaten 1-2 haftaya düşürdüm taşları pıt pıt
Glsm48 Kubbbraa kültür sonucunu bekliyorum bende bakalım onda ne çıkacak , inşallah sağlıkla hamileliği 40 haftada tamamlarız
Glsm48 Kubbbraa benimki tuvalette akıyor , allah şifa versin hepimize , hamilelik olunca müdahale de olmuyor , bişey de içilmiyor
Selin12- Kubbbraa bende kırkkilit otu çayı içtim ama hamilelikte içilir mi bilmiyorum oyuzden bir şey diyemiyorum
Selin12- Kubbbraa bel fıtığıniz vardır o vuruyordur benimde doktorum demişti ondan dolayı olabilir bir fizik tedaviye git demişti gittim bel fıtığından dolayıymis
Milkshakee Kubbbraa şimdi arkadaşın yazacağını yazcaktim bel fıtığı olabilir annemde de aynısı olmuştu