Ysemek Edaa2021 benım hıc lekelenmem olmadı doktr dırek ogrendıkten sonra hemen basladı benm bıraz rısklı durumum o yuzden önlem amaçlı direk basladık ilk bı kac gun gunde 2 kullandm sonra progestron hormonuna baktırmamı istedi 23 cıktı degerm sonra 4 e cıkardı ılacı degerın dusuk bıraz dedı
papatya56 husnekoklukaya İki kere baktım iki katına çıkmıştı baktırmıcam artık strese giriyosun haftaya persembe doktora gıtcem
Ysemek Eloshi öyle cok kotu bısey degıl yanı degerın cok dusuk degıl doktrm bana ideali 25 demıstı düşük görürsede doktr takvıyeyle desteklıyo işte
Minigim24 ecemnas88 evet gittim, bir sıkıntı yok dedi ama kalp atışına bakmadık progestans devam dedi düşük riski var p yüzden dikkatli ll dedi haftaya gel kalp atışı için dedi
Eloshi ecemnas88 benimde 15bin kusur cikmisti ama hicbise hissetmiyorum sanki hamilr.degilim gibi arada batma oluyor kasigimda sizinde oylemi kalp atisi duyulmick die ck korkuorm
ecemnas88 Eloshi benim ilk öğrendiğim zamanlar kasık ağrılarım çok şiddetliydi doktorum hastaneye yatırayım serum verelim geçene kadar dedi ama benim gözüm kesmedi pek yattım hep birde duphaston hapla iğne vermişti onları kullanmıştım 🥺
Eloshi Kagitta 1. Trimester 4.73/ 50.74 yaziyor.buna gore normal.gibi ama 2. Trimesterda 19.41/45.30 yaziyor acaba yuksekmi.benimki diye dusundum
Asena17 blueberyy00 5 haftalikken kese gorundu simfi 6 haftalik olduk yarin doktora gidicem kalp atisi da duyariz insallah😊
Eloshi ecemnas88 bnmde ilk zmaanlar regl agrisi gibi gelip geciyordu simdi igne batiyor sanki belirli bi yere progestan kullanoyorm bnde herkes dhiseetmiyormusun kalp atisini fln diyorlarda kimileri hisserrmis ben hicbisede hissetmiyorum korkuorm cok😔
Gulerdemr01 smusta bende 6. Haftada gittim keseye erkenden baktrmdm hem kalp atışını dınledk hemde bebegı gördük şükür bsey olmaz skntı yapma canm :)
Eloshi ecemnas88 aynn cnm.bnde 5+5im bakalim bnde 2 gun sonra gitcem tam 6 haftalikta duyulabiliyormus insallah duyarsin sende bugun